Malo pozorište Duško Radović: Origami i bajke za slušanje

V. V. S.

sreda, 25. 03. 2020. u 23:59

Мало позориште Душко Радовић: Оригами и бајке за слушање
Sredom, petkom i nedeljom poseban radiofonski, pozorišni i radioničarski program, putem interneta, na "Jutjub" kanalu pozorišta
MALO pozorište "Duško Radović" odlučilo je da svoje popularne naslove "prebaci" - u digitalni prostor. Ubuduće će se svake nedelje, u tri termina, održavati poseban radiofonski, pozorišni i radioničarski program, putem interneta, na "Jutjub" kanalu Malog pozorišta.

Svake srede u 20 časova (repriza subotom u 20 časova) dečja publika moći će da sluša emisiju "Bajka u 8", a potom će svake nedelje na programu biti nova priča za slušanje. Bajke čita i oživljava poznati glas Vladislave Đorđević, koja je radila sinhronizaciju glavnih junaka animirane serije "Sunđer Bob Kockalone", zatim "Ren i Stimpi", "Pingvini sa Madagaskara".

Takođe, svakog petka u 17 časova, "Radović" će emitovati video-emisiju - radionicu "Napravi s Minom". Zajedno sa Minom Miladinović, roditelji će imati priliku da sa decom prave figurice od materijala koji ima svako domaćinstvo - papira! Uz Minu, deca će moći da gledaju video-radionicu origamija, japanske veštine pravljenja figurica od papira.

I još jedno iznenađenje - svake nedelje u podne Malo pozorište "Duško Radović" emitovaće snimak pozorišne predstave, sa sadašnjeg ili nekadašnjeg repertoara. Ove nedelje, 29. marta, na programu su "Strašne priče braće Grim", u režiji Mika Gordona, za uzrast od pet do deset godina.