Bira se između skoro 100 filmova: Počela prodaja ulaznica za 48. Fest

Novosti Online

25. 01. 2020. u 11:57

Бира се између скоро 100 филмова: Почела продаја улазница за 48. Фест
Ovogodišnji Fest je posvećen sećanju na glumca Bekima Fehmijua, pod nazivom "Skupljači emocija"

Od subote, 25. januara počela je prodaja karata za 48. Fest. koji će se od 28. februara do 8. marta održati u Beogradu.

FEST ima dugu tradiciju saradnje sa Fakultetom dramskih umetnosti, te je otvaranju izložbe fakulteta Vek i po srpske škole glume u Jugoslovenskoj kinoteci, prisustvovao i Damir Handanović, v.d. direktora CEBEF-a i tom prilikom je izjavio: Studenti Fakulteta dramskih umetnosti će imati prilike, kao i do sad, da deo programa FESTa pogledaju u bioskopskoj sali fakulteta. FEST se trudi da obezbedi i prisustvo inostranih gostiju na projekcijama na FDU kako bi i studenti mogli da dobiju priliku da razmene iskustvo sa njima. Napomenuo bih i da sa velikim entuzijazmom primamo studente FDUa na volontiranje, i na taj način pomažemo njihovo stručno usavršavanje. Prošle godine smo po prvi put angažovali studente FDUa da naprave kratki film o festivalu koji smo prikazali na zatvaranju, nadamo se da ćemo i ove godine uživati u njihovom vidjenju FESTa.

48. Međunarodni filmski festival FEST počinje 28. februara i trajaće do 8.marta.

Ovogodišnji Fest je posvećen sećanju na glumca Bekima Fehmijua, pod nazivom "Skupljači emocija", a publika će tokom festivala moći da vidi 96 premijernih filmova.

Festival će otvoriti film "Otac" Srdana Golubovića, a zatvoriti čuveni holivudski glumac, producent, dramski pisac i reditelj Džon Malkovič sa muzičko-scenskim performansom pod nazivom "Muzički kritičar"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije