NA prvu filmsku ekranizaciju stravičnih zločina u Jasenovcu čekalo se 75 godina, ali je već posle same najave snimanja "Dare iz Jasenovca" Predraga Antonijevića bilo jasno da ima mnogo onih kojima odgovara da ova priča ostane tamo gde je i bila - u javnosti nepoznatom, bezimenom grobu.

prellee

29.01.2021. 14:43

Samo napred Srbi, istina je na našoj strani.Za nju smo i stradali, sad je TREBA POKAZATI SVIJETU. Mediji ovdje ništa loše ne mogu napraviti. Jasenovac je mjesto smrti i film je to morao ekranizovati! Ko ne želi da vidi, neka zatvori oči, kao i do sada sto su zatvarali.

kali

29.01.2021. 16:26

Hvala Predragu na volji i hrabrosti da uradi ovaj film i da ova nasa surova istina bude prikazana celom svetu… ko ce drugi, ako ne sami mi!

Pepsi

30.01.2021. 14:59

Ali zato se americka javnost redovno podseca na stradanje neduznih amerikanaca 11.09. kroz kinematografiju,takodje se podseca na stradanje neduznih civila u Alamo,podseca se na stradanje amera u vietnamu i avganistanu i time se potpiruje mrznja prema muslimanima.Dok eto mi pominjemo tricavih nekoliko stotina hiljada stradalih srba.,i to na koji nacin stradalih.hajte molim vas...ovaj svet je pun licemera..muka mi je od toga..