ZGRADA kao firma - to je negde bila ideja kada se Zakonom o stanovanju uspostavila nova branša, profesionalni upravnici. Komšije koji u prste znaju svakog stanara, u većini višespratnica, zamenili su - profesionalci. S njihovom licencom došle su i uplatnice. Za usluge upravnika, za investiciono, za tekuće održavanje...

Nikoliamnb

10.02.2023. 07:48

Ljudi da li ste svesni koliko drpaju love ti upravnici, raznim ugovorima i fakturama! Ni jedan upravnik ne daje trenutni saldo na racunu! Dalje da ne pišem……

SUPER 95

10.02.2023. 09:19

Da osim kvoruma ,bitno je i imati čoveka koji je sposoban da otme finasijsku dokumentaciju i sredstva iz ruku upravnika , jer samo smenom bez preuzimanja kompletne dokumentacije ,preuzimate samo probleme bez finasiskih sredstava ...iz više iskustava ovo govorim!!

Ena

10.02.2023. 14:37

Imamo jednu takvu upravnici. Nista nije uradila u zgradi i za tri godine nijednom nije odrzala sastanak. Sve se raspada u zgradi a medjukomsijski odnosi su u tom haosu potpuno naruseni i ne moguce je posti I kvorum i smeniti je. Do tada ona besramno uzima novac.

Petar

13.02.2023. 21:23

Ne znam zasto osudjujete profesiju? Kome se ne svidjaju profesionalni upravnici, neka se sam prihvati uloge potrcka u svojoj zgradi, moze da radi za dzabe do mile volje, a moze i da donira sopstvena sredstva za zajednicke potrebe.