ZVERI

Srđan Mišljenović

29. 04. 2022. u 16:37

TREBALO je da prođu tri decenije od zverskog ubistva 42 vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu, pa da se podigne optužnica pred pravosuđem BiH protiv odgovornih za ovaj maskar!

ЗВЕРИ

Novosti

Za porodice ubijenih golobradih mladića JNA reč pravda odavno ne postoji. Izbrisana je u Londonu i Hagu, koji su pre deceniju "oprali" biografiju ratnih kadrova Alije Izetbegovića, poput Ejupa Ganića, i proglasili ih nevinima.

Otvaranje novog procesa za zločin u Dobrovoljačkoj teško da će doneti spokoj porodicama ubijenih vojnika. Pogotovo ako znaju već sada da će suđenje trajati godinama. Za to vreme mnogi, od desetorice optuženih, zbog starosti, otići će Bogu na istinu. Sigurno neće dočekati da saznaju da li su krivi ili opet nevini.

Ipak, to što optužnica stiže iz pravosuđa BiH, koje pod svojom šapom čvrsto drži SDA, izazvalo je histeriju među bošnjačkom političkom bulumentom. U rafalnoj paljbi iz Sarajeva po svima koji misle da je u Dobrovoljačkoj počinjen zločin, najdalje je "pucao" Željko Komšić, hrvatsko-bošnjački član Predsedništva BiH. "Zlatni ljiljan" u svemu vidi veliku zaveru "režima u Beogradu da preko korumpiranog i političkog pravosuđa BiH, poništi srbijansku agresiju na BiH".

Zaboravlja Komšić da je pre par dana to korumpirano pravosuđe oslobodilo Dragana Vikića, komadanta specijalaca u ratnom Sarajevu, za streljanje zarobljenih vojnika JNA.

Zaboravalja i da je oslobođen i Naser Orić, ozloglašeni komandant Srebrenice.

Pravosuđe BiH je od formiranja, pre skoro dve decenije, u službi zaštite bošnjačkih ratnih kadrova i karaktera rata, a koji je kreiran u Vašingtonu, Londonu i Berlinu.

Bošnjaci su tako samo žrtve, a Srbi - zločinci. I kad se sudi bošnjačkim zločincima, njih oslobode. Samo se ponekad desi čudo...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a