LOV NA NEPOSLUŠNE: Iz britanske ambasade su po ko zna koji put progovorili bošnjački političari

Srđan Mišljenović

13. 04. 2022. u 10:13

Iako radosni zbog sankcija Dodiku i Cvijanovićevoj, u Sarajevu su i iznenađeni, jer na spisku nije čitav politički vrh Srpske

ЛОВ НА НЕПОСЛУШНЕ:  Из британске амбасаде су по ко зна који пут проговорили бошњачки политичари

Novosti

VAŠINGTON i London odlučili su da iskoriste dešavanja u Ukrajini za obračun sa svim političarima koji imaju dobar odnos sa Rusijom i njenim predsednikom Vladimirom Putinom. Tako je na svetskoj političkoj sceni otvoren lov, a mete na leđa stavljene su i političkim liderima RS, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović.

Britanija je preuzela palicu od Amerike, pa su brže-bolje uveli sankcije Dodiku i Cvijanovićevoj, uz obrazloženje da "potaknuti Putinom, njihovo nepromišljeno ponašanje preti stabilnosti i sigurnosti Zapadnog Balkana"! Osim Putina, koji je glavni razlog sankcija, Britanci su u saopštenju provukli i par rečenica diktiranih iz Sarajeva u kojima se, gle čuda, tvrdi da Dodik i Cvijanovićeva narušavaju legitimitet i funkcionalnosti BiH i teško stečeni mir. Iz britanske ambasade su tako po ko zna koji put progovorili bošnjački političari.

Prethodno je u Vašingtonu i Londonu osmišljen plan koji zasad nema manu. Uvedena je fašistička praksa da se kažnjavaju svi koji ne žele da budu njihovi podanici. Dovoljno je pokazati prstom na "neposlušnika" i reći: "Taj je dobar sa Putinom!" I, sledi kazna. Baš to gaženje svih koji ne igraju kako Ameri i Britanci sviraju sa oduševljenjem je dočekano u Sarajevu. Nakon decenija klečenja bošnjačkih političara u ambasadama uslišene su njihove molitve da se kažnjavaju političari RS.

Iako radosni zbog sankcija Dodiku i Cvijanovićevoj, u Sarajevu su i iznenađeni, jer na spisku nije čitav politički vrh Srpske. Otvoreno traže kaznu za sve koji slede Dodika. Radost zbog sankcija, ipak, mogla bi brzo da se ohladi. Doći će opet zima, a gas Sarajevu stiže iz Rusije. Hoće li? A mržnja prema Srbima ne može zagrejati hiljade stanova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)