DA li verujete da bi Haški tribunal prećutao neki "srpski zločin" da je mogao za njega da nam sudi? Za ono što ni Hag nije mogao da nam stavi na teret, tereti nas Čedomir Petrović

EvGenije

18.07.2021. 09:52

Č.P.. neshvaćeni "genije". Ono, kad si neuspešan u svemu, ostaje ti samo mržnja. Jedino što je nepznanica je gde će ta mržnja biti usmerena. Obično je to prema onome koga okrivljuješ za svoj neuspeh (naravno, samokritika nije poželjna). Čkaljinom sinu je očito kriv srpski narod koji nije shvatio i prihvatio njegovu "umetničku" dušu. Znam, teško je biti netalentovani sin velikog oca, ali ipak, bar malo samokontrole i poštenja ne bi bilo na odmet.

Ime_Obavezno_Polje

18.07.2021. 12:50

Odgovor je perfektan ali u slucaju Petrovica to nema efekta. On ce i dalje da pise autosovinisticke tekstove. To mnogi (a verovatno svi) znaju. To je kao terapija za njegovu dusu.

SvenSrb

18.07.2021. 18:10

Meni se ne sviđaju ovaki komentari EvGenije. Pa i onaj drugi. Nisu ništa kazali??? Ja mislim da nema pisca koji bi se mogao usporediti sa Filipom Rodićem.!!! Do sada je bio najbolji. Svaka mu čast!!!

Pero

18.07.2021. 20:01

Bože, pitam se kako živi od čega živi Č. Petrović? Ko ga voli i poštuje i koga on iskreno voli i poštuje? Ako u ovo što je napisao iskreno veruje iselio bi se iz ove male Srbije i otišao u beli svet i izbrisao sve veze sa Srbijom koju opisuje. Ali neće, naravno jer jedino se u Srbiji može udobno živeti pišući ovako o svojoj zemlji. Dug, dug život u Srbiji vam želim Č. Petroviću.

Šator

19.07.2021. 07:29

@Pero - Управо тако... и најглупљи лик у Отписаним и Бољем животу. Театралност и умишљеност... Најбоље би му било да се покатоличи и лијепо као Макс Лубурић, Старчевић, Павелић постане усташа и онда да се осјећа лијепо... Можда добије и неки отети српски стан у Загребу, нешто злата из вилица Срба и Јевреја..