VUČIĆ: Ja ću da čuvam živote vaše dece i naše Kosovo i Metohiju

Novosti online

05. 11. 2023. u 13:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se prisutnima na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" rekavši da mu je čast što svojom snagom, ljubavljui energijom, podržava tu listu jer veruje da je ona budućnost naše zemlje.

ВУЧИЋ: Ја ћу да чувам животе ваше деце и наше Косово и Метохију

Foto: I. Mitić

"Verujem da to znači sigurnost i bezbednost za naše ljude. To znači još fabrika, obnovljenih i novoizgrađenih škola, bolnica, kliničkih centara, domova zdravlja, veće plate i penzije", poručio je predsednik.

On je dodao da kampanja počinje se sa juga Srbije.

"Kada dođete na jug možete da vidite koliko ljudi, uprkos svemu što smo uradili, i dalje žive teško, ali koliko polažu nade u budućnost idobro razumeju šta su vitalni interesi našeg naroda. Odlično znaju kako se Srbija štiti", naglasio je predsednik.

"Hoću posebno da zahvalim našim penzionerima. Oni su razumeli, zato dobijaju uvećanu penziju do kraja meseca, dobijate i 20.000 dinara pomoć države, i nije to poklon, to je samo naša pažnja zbog svega što su za svoju zemlju učinili", poručio je Vučić.

Kako je rekao, svi vole da kažu "Kosovo je srce Srbije", ali ako mogu da se sklone od pritisaka, da kažu "Vučić će to da reši", a da on samo može da ponovi "Kosovo je srce Srbije!".

"Ja ću da čuvam živote vaše dece i naše Kosovo i Metohiju. U svemu tome, preko 200 puta sam išao u Brisel samo zbog Kosova, samo da sačuvate svoje vitalne interese, nešto malo misle da napadnu jer ono veće ne mogu. Znaju da čuvate svetinju i nećete da im date ono veliko što traže, a to je nezavisnost Kosova", naglasio je predsednik. 

"Ali, pored svih tih velikih tema, koliko je izgrađeno puteva, pruga, škola, stadiona, svega, nisam imao vremena da se pozabavim onim što mislim da je važnije, to je lista građana Srbije, i Srba i Bošnjaka i Roma i Mađara i svih, to je lista koja treba da dobije poverenje građana", dodao je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo