IRENA VUJOVIĆ POSETILA LAZAREVAC I BELI POTOK: "Tek predstoje kapitalne investicije"

Novosti onlajn

29. 03. 2022. u 16:08

IRENA Vujović je posetila Lazarevac i Beli Potok, gde je razgovarala sa okupljenim građanima i navela da joj je drago što je u prilici da govori o svemu što smo zajedno postigli u prethodnom periodu, ali i da vidimo šta još možemo da uradimo kako bi građani u svakoj lokalnoj sredini imali kvalitetniji život.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ ПОСЕТИЛА ЛАЗАРЕВАЦ И БЕЛИ ПОТОК: Тек предстоје капиталне инвестиције

FOTO: Novosti

Vujovićeva je navela da se u Lazarevac u poslednje vreme dosta ulaže, pre svega u putnu i komunalnu infrastrukturu i dodala da je Lazarevac među prvim opštinama u Srbiji u kojima se gradi nedostajuća kanalizaciona mreža u okviru projekta „Čista Srbija“. Puno stvari je ovde započeto i urađeno i imamo rezulatate, ali tek predstoje kapitalne investicije - izgradnja dva postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, rekla je Vujović.

FOTO: Novosti

Prema njenim rečima kada je Beli Potok u pitanju i tu imamo rezultate, od izgradnje i rekonstrukcije 11 ulica, preko vodovodne  mreže, do izgradnje parkova, terena i rekonstrukcije zdravstvene ambulante.

Na samom kraju Irena Vujović je navela da je važno da nastavimo putem razvoja Beograda i Srbije, ali da bi sve to bilo moguće važno je da trećeg aprila pobedi Aleksandar Vučić i lista „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

FOTO: Novosti

Važno je da slušamo građane, jer samo ako slušamo ljude i radimo zajedno možemo da gradimo još bolju i jaču Srbiju za sve njene građane, ali i generacije koje dolaze, zaključila je Vujović.

BONUS VIDEO:

SUBOTICA ČEKA VUČIĆA: Narod se okupio da pozdravi predsednika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri