LOKALNI IZBORI U MAJDANPEKU: I socijalisti predali listu

S. M. J.

22. 02. 2022. u 17:32

SOCIJALISTIČKA partija Srbije, opštinski odbor u Majdanpeku, predala je danas Izbornoj komisiji opštine Majdanpek listu svojih kandidata za odbornike u susret lokalnim izborima, 3. aprila.

ЛОKАЛНИ ИЗБОРИ У МАЈДАНПЕKУ: И социјалисти предали листу

Foto: OO SPS Majdanpek

Izborna lista  “Ivica Dačić – premijer Srbije” ima 31 kandidata za odbornike, upravo onoliko koliko ima i odborničkih mandata u lokalnom parlamentu. Socijalisti na ovim izborima izlaze samostalno i na listi imaju i više od 40 odsto žena.

Kako ističe prvi čovek majdanpečkih socijalista, Slaviša Božinović, vodili su računa da svako naseljeno mestu u opštini Majdanpek ima svog kandidata za odbornika, a očekuju da na izborima ostvare bolji rezultat nego na prethodnim kada su u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom osvojili tri mandata.

- U kontaktu smo sa vlasnikom Industrije za preradu Majdanpek u čijem su sastavu pogoni Zlatare Majdanpek i Megaplasta Donji Milanovac koji su početkom oktobra prošle godine  prodati za 185 miliona dinara. Socijalisti znaju kako se pokreću investicije, zato i želimo da budemo u lokalnoj vlasti, da spremno dočekamo najavljene investitore i nove vlasnike fabrika za pokretanje proizvodnje u Zlatari i Megaplastu. Učinićemo sve  da zlatarstvo mora da bude i ostane brend Majdanpeka i velika šansa za zapošljavanje – istakao je Božinović.

Izborna komisija u Majdanpeku do sada je proglasila jednu listu, “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”. Učešće na lokalnim izborima najavila je i grupa građana “Može i drugačije”, koju čine Pokret “1 od 5 miliona”, Vlaška stranka, Vlaška stranka “Most” i članovi opozicije, pokreti i stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024