PRVI POST PODRŠKA VUČIĆU: Goran Vesić otvorio Tviter nalog (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 02. 2022. u 22:02

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić večeras otvorio je svoj zvanični Tviter nalog.

ПРВИ ПОСТ ПОДРШКА ВУЧИЋУ: Горан Весић отворио Твитер налог (ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

- Dobro veče. Ja sam Goran Vesić. A ovo je moje prvo zvanično obraćanje preko Tvitera. Ovde sam da razgovaramo, da odgovorim na vaša pitanja i da zajedno učinimo sve da Beograd i Srbija postanu bolje mesto za život svih ljudi.

- Ovde sam u Mladenovcu i zajedno sa ovim ljudima podržao sam izborne liste “Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve”. I moje ime nalazi se među kandidatima ovde. To je priznanje za moj rad. Nastaviću da dajem svoj doprinos kako bi se sprovodila poltika Aleksandra Vučića. To je politika ekonomskog razvoja, izgradnje infrastrukture kao i obezbeđivanja više radnih mesta i dostojnog mesta Srbije u međunarodnoj zajednici. Podrška svih ovih ljudi koji se nalaze iza mene govori da tu politku možemo da sprovedemo samo svi zajedno. Jer to je politika koja je dobra za Srbiju. Dobra za ljude koji glasaju za našu listu kao i za ljude koji ne glasaju za nas. Zato, zajedno možemo sve - napisao je on u svojoj prvoj objavi.

- Političari i stranke koji ne razumeju značaj društvenih mreža postaće prošlost jer se veći deo ljudske komunikacije seli u taj prostor. Kao i političari koji svoje obraćanje i način komunikacije ne prilagode generacijama koje dolaze. Smejali su se mom TikToku, a sada posle skoro 11 miliona pregleda koliko imam nije baš tako. Od danas ima zvaničan Tviter nalog #sicveO11.

- Ove nedelje krećem sa emitovanjem uživo mojih aktivnosti i događaja preko mreža kako bi građani u svakom trenutku znali šta radim i mogli da postavljaju pitanja i dobiju odgovore. Inače, ceo grad ima broj mog mobilnog telefona i mogu da me zovu za svaki problem pa eto prilike da moj rad prate uživo - napisao je Vesić na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MOĆAN PRIKAZ PVO NA PEŠTERU: U vežbu uključeni FK-3, kao i modernizovani radar “žirafa“