JEZIVA TRAGEDIJA U MAJDANPEKU: Na rudara u vozilu naleteo buldožer i potpuno ga smrskao

Novosti onlajn

21. 02. 2021. u 20:26

PREMA nezvaničnim informacijama, u kasnim popodnevnim satima na Površinskom kopu rudnika u Majdanpeku, tačnije na mestu zvanom "Čoka Muskal" dogodila se nesreća u kojoj je poginuo jedan radnik.

ЈЕЗИВА ТРАГЕДИЈА У МАЈДАНПЕКУ: На рудара у возилу налетео булдожер и потпуно га смрскао

Foto: S. M. J.

Informacije govore da se nesreća dogodila tako što je radnik druge smene upravljao terenskim vozilom marke "Lada Niva" na koje je za sada iz još uvek nepoznatih razloga naletela teška rudarska mašina, buldožer, koja je vozilo potpuno smrskala.

O kome se tačno radi i pod kojim okolnostima se dogodila nesreća u Majdanpečkom rudniku pokazaće istraga koja je u toku.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)