ODREĐEN PRITVOR PEVAČU IZ NOVOG SADA: Osumnjičen za nasilje u porodici, iza rešetaka ostaje 30 dana

Lj.P.

10. 02. 2021. u 15:47

PEVAČU Alenu Mukoviću (33) iz Podgorice, osumnjičenom za nasilje u porodici, posle današnjeg saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor do 30 dana.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ПЕВАЧУ ИЗ НОВОГ САДА: Осумњичен за насиље у породици, иза решетака остаје 30 дана

Foto: Goldmusić tv/printskrin

Ova mera crnogorskom državljaninu je, kako nam je rečeno u Osnovnom sudu u Novom Sadu određena zbog opasnosti od bekstva i mogućnosti ponavljanja krivičnog dela.

Njemu su prethodno, posle određivanja zadržavanja do 48 sati u ponedeljak uveče, odmah izrečene hitne mere, napuštanje stana i zabrana prilaska i komuniciranja sa žrtvom.

Crnogorski pevač i učesnik rijalitija „Farma 5“ je, kako saznajemo, 8. februara oko 19 sati, nasrnuo na svoju emotivnu partnerku sa kojom je u vanbračnoj vezi. Sve se dogodilo ispred zgrade u Ulici Hadži Ruvimovoj u Novom Sadu, kada ju je, kako saznajemo, udario po licu, a zatim uhvatio i za vrat, navodno joj govoreći: zapamtićeš ti mene“.

Žena je odmah posle toga pozvala policiju i prijavila nasilje, te je Mukoviću bilo određeno zadržavanje do 48 sati. Prema nezvaničnim saznanjima, on neprijavljeno boravi u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja