DA SU VRATA BILA ZATVORENA, ŽIVOTA BI PREŽIVEO: Detalji užasa kod Šapca, porodica čoveka koga je zgnječio kamion u šoku!

V. MITRIĆ

26. 01. 2021. u 15:26

ДА СУ ВРАТА БИЛА ЗАТВОРЕНА, ЖИВОТА БИ ПРЕЖИВЕО: Детаљи ужаса код Шапца, породица човека кога је згњечио камион у шоку!

Foto: A. Delić

ŽIVOTA Vasiljević (65) iz Štitara, kod Šapca, poginuo je danas na smetlištu kod sela Crna Bara u Mačvi, potvrđeno nam je u njegovoj porodici.

Života je, kako nam je rečeno, vozio kamion jedne privatne firme, koja je odlagala zemlju na smetlištu kod Crne Bare. Kada je odvezao zadnju turu, uključio je kipu, a onda se, kamion, pošto je zemlja naglo počela da se sleže, prevrnuo. To je bilo smrtonosno za ovog vozača, na čiju se stranu kamion svalio i praktično zgnječio Vasiljevića.

- Vidljivo je da su vrata bila otvorena na kabini, na strani vozača, ali ne zna se da li je Života pokušao, kad je video šta se dešava, da iskoči ili je nešto drugo u pitanju – kažu njegovi srodnici. - Da su vrata, sa njegove strane, bila zatvorena, naravno kamion bi se prevrnuo, ali bi naš Života ostao živ, ne bismo sada tugovali.

Života je višegodišnji vozač, koji nije imao nikakvu mrlju u karijeri. Nikada nije bio pio alkohol. Bio je, uvek, više nego savestan na drumovima, a sudbina je htela da izgubi život na zemljanom terenu...

Iza sebe je ostavio suprugu, sina i kćerku i unuče.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)