OD SILINE UDARCA PRELETELI PREKO OGRADE: Vozilo pokosilo dvoje pešaka, detalji stravične nesreće u Nišu (FOTO/VIDEO)

J.Ćosin

04. 01. 2021. u 22:07

Devojka i muškarac su smrtno stradali u saobraćajnoj nesreći koja se oko 20.40 sati dogodila na Bulevaru Medijana u Nišu.

ОД СИЛИНЕ УДАРЦА ПРЕЛЕТЕЛИ ПРЕКО ОГРАДЕ: Возило покосило двоје пешака, детаљи стравичне несреће у Нишу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin

Kako saznajemo do nesreće je došlo kada je vozilo „audi“ beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić, pokosilo dvoje pešaka. Prema izjavama očevidaca, „audi“ se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra „Stop šop“ kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pešake.

Očevici kažu da je prizor bio stravičan da su pešaci od siline udarca preleteli preko ograde kraj puta.

- Vozio je veoma brzo, proklizao i udario devojku koju je prebacio preko ograde niškog vodovoda. Čuo sam da je na licu mesta ostala mrtva. Mladića je pokupila Hitna pomoć, čujem da je on veoma teško povređen – kazao je jedan Nišlija koji se zatekao na mestu nesreće.

Uviđaj na mestu nesreće i dalje traje, na terenu je više vozila saobraćajne policije a traka u kojoj je došlo do udesa blokirana je sa dva policijska automobila.

Saobraćaj se sa Bulevara Medijana preusmerava preko parkinga „Stop Šopa“ na Bulevar cara Konstantina.

Novostima je u međuvremenu potvrđeno da je i muškarac preminuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)