„PRIZOR KOJI NIKADA NEĆU ZABORAVITI“: Čovek koji je pronašao mrtvu staricu kod Vranja šokiran onim što je zatekao u kući (VIDEO)

J. S.

11. 12. 2020. u 15:20

STARICA Nuša A. (79), koja je pronađena mrtva u svojoj kući, sahranjena je danas na seoskom groblju u selu Zlatokop nadomak Vranja.

„ПРИЗОР КОЈИ НИКАДА НЕЋУ ЗАБОРАВИТИ“: Човек који је пронашао мртву старицу код Врања шокиран оним што је затекао у кући (ВИДЕО)

Foto: J. S.

Slučaj njene smrti, za koju se mrtvozornik izjasnio da je prirodna, šokirao je sve u selu, ali opet kažu da se tako nešto moglo i očekivati, s obzirom da je ona živela sa dvoje dece sa psihičkim problemima.


Telo starice pronašao je Jovica Tasić iz susednog sela, koji je tog jutra došao po staricu, kako bi rešavali administrativne probleme posle smrti njenog muža.
-Meni je sin rekao - mama je umrla, sahranili smo je pre par dana. Meni je to odmah bilo sumnjivo a osećao se užasan smrad. Nekako sam ušao unutra i video prizor koji neću nikada zaboraviti. Žena je očigledno bila mrtva danima i samo sam istrčao iz kuće i obavestio komšije-rekao nam je Tasić.

O deci su do sada brinuli roditelji, a sada je o svemu obavešten Centar za socijalni rad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)