PRAVIO HAOS U HITNOJ, NAPAO MEDICINSKE TEHNIČARE: Uhapšen Novopazarac zbog tuče i provale, policija mu pronašla tri noža

N. Kočović

03. 12. 2020. u 17:05

NOVOPAZARSKA policija uhapsila je Elvisa H. (33) osumnjičenog da je u noći između srede i četvrtka napao radnika Hitne pomoći u tom gradu, a nakon toga provalio u magacin i ukrao auto delove.

ПРАВИО ХАОС У ХИТНОЈ, НАПАО МЕДИЦИНСКЕ ТЕХНИЧАРЕ: Ухапшен Новопазарац због туче и провале, полиција му пронашла три ножа

Foto: M. Nićiforović/Ilustracija

On se tereti da je, nakon kraće rasprave sa medicinskom sestrom, udario pesnicom i slomio staklo na šalteru Hitne pomoći, navodno nezadovoljan time što nije dobio špric i iglu.

Nakon toga došlo je do koškanja sa medicinskim tehničarem tokom kojeg mu je zadao nekoliko udaraca, nanevši mu lakše povrede, posle čega je pobegao.

- Osumnjičeni je, nakon toga, razbio vrata na magacinu prodavnice auto delova, iz kojeg je ukrao nekoliko litara ulja, sprejeva, prsluka i drugo, a zatim pokušao da obije još dve kuće – navodi se u saopštenju.

Iako su pojedini mediji navodili da ga je policija uhapsila tako što su ga radnici Hitne pomoći zadržali do njihovog dolaska, Elvis H. je zapravo uhapšen ujutru, a ukradenu robu policija je vratila vlasniku prodavnice.

- U automobilu kojim je upravljao osumnjičeni, policija je pronašla tri noža, pa će protiv njega biti podneta prekršajna prijava – dodala je Policijska uprava u Novom Pazaru.

Uhapšenom je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a on se sumnjiči da je počinio krivična dela nasilničko ponašanje, uništenje i oštećenje tuđe stvari, teška krađa i dve teške krađe u pokušaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece