ISPOVEST OCA IZBODENOG DENISA: Da mi je sin uboden, čuo sam na vestima

V. Đ.

30. 11. 2020. u 08:20

ИСПОВЕСТ ОЦА ИЗБОДЕНОГ ДЕНИСА: Да ми је син убоден, чуо сам на вестима

Foto V. Ć.

Nisam do podneva znao da mi je nesuđena snaha ubola sina nožem u grudi. Čuo sam se sa njim, kazao mi je da ne zna šta joj bi, a onda je kazao da više ne može da priča jer mu je probijena plućna maramica.

Ovako, za "Novosti", priča Slavoljub Dimitrijević, otac Denisa D. (30), koga je u subotu nešto pre ponoći, u Karađorđevoj ulici br. 22 u Boru, navodno kuhinjskim nožem u predelu grudi ubola nevenčana supruga S. O. (27).

- Zapravo, ja ne znam šta se desilo - priča nam Slavoljub. - Da mi je sin uboden, čuo sam na vestima. Odmah sam ga pozvao i, srećom, on se javio, inače bih ja već bio u Nišu, gde je Denis prebačen na Grudno odeljenje u KBC. Samo se nadam da će preživeti, samo se za to molim...

Slavoljub kaže da je njegov sin iz ovdašnjeg sela Tanda došao u Bor, i on misli da je to učinio zbog S. O.

- Bili su tri godine zajedno, veoma često su svađali i tukli, to svi znaju - dodaje Denisov otac.

- Dešavalo se, pričao mi je sin, i da popiju i da se zakače. Ali jedva je prošaputao, da u subotu nisu pili, niti su se svađali, tako da ne zna zašto se ovo desilo. Onda je kazao da jedva priča i prekinuo je vezu.

Kazna do decenije

S. O. je određen dvodnevni pritvor, uz krivičnu prijavu za "nasilje u porodici, gde je usled dela nastupila teška telesna povreda", ali će konačnu kvalifikaciju dela dati Tužilaštvo. Za ovo je zaprećena kazna do 10 godina zatvora.

S druge strane, u policiji kažu da su kobne večeri nevenčani supruzi ponovo malo više popili.

- Po dosadašnjim informacijama, D. D. i S. O. su u subotu pili alkohol - kaže nam izvor iz istrage. - Došlo je do svađe, ima indicija i da su ponovo počeli da se tuku, a onda je žena dohvatila kuhinjski nož i nevenčanog supruga ubola u grudi, zarivši mu sečivo u predelu plućne maramice.

Denis je, onako uboden, pokušao da se pridrži za vrata unutar dnevne sobe kuće u kojoj su on i S. O. živeli kao podstanari, ali se stropoštao na pod.

- Na licu mesta ostali su tragovi krvi na vratima i podu - nastavlja naš izvor.

- Nakon toga, S. O. se uplašila i pozvala Hitnu pomoć, koja je o događaju alarmirala policiju.

Čovek je, nakon što mu je ukazana prva pomoć, sa teškim telesnim povredama, opasnim po život, odmah prebačen na Grudno odeljenje niškog KBC i njegovo stanje se prati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)