REKAO DA MU JE ŽAO I - ZAĆUTAO: Suđenje za ubistvo vlasnika menjačnice u Zemunu, optuženi nije hteo da iznese odbranu!

S. J. M.

19. 11. 2020. u 23:23

SVE što se desilo, velika je tragedija. Žao mi je što je do nje došlo i što se tako završilo. Ne bih da iznosim odbranu i da odgovaram na pitanja.

РЕКАО ДА МУ ЈЕ ЖАО И - ЗАЋУТАО: Суђење за убиство власника мењачнице у Земуну, оптужени није хтео да изнесе одбрану!

Foto privatna arhiva

Ovo je u Višem sudu u Beogradu rekao Branislav Muratagić, optužen za ubistvo Dragana Pantelića, vlasnika menjačnice "Maps" u Zemunu. On je na suđenje doveden iz pritvora.

Njegova supruga Georgina Muratagić, koja se tereti za saizvršilaštvo i nalazi se u kućnom pritvoru, iznela je odbranu i kazala da nije kriva:

- U šoku sam zbog svega što mi se dešava. Ne znam gde se nalazi ta menjačnica, nikada nisam ušla u nju, niti peške prošla tom ulicom. Nikakav Branislavov veš nisam prala niti sakrila. Veš-mašina nam nije radila, a jakne nikada nisam prala tokom zime.

OTEO 50.000 EVRA

DRAGAN Pantelić je ubijen dok je zatvarao menjačnicu. Objekat je takav da je on izlazio na vrata pozadi kroz susedni kozmetički salon. Pljačkaš je to znao, sačekao ga na izlazu i tražio novac. Zatim ga je upucao sa nekoliko metaka, a onda mu je oteo jaknu u kojoj je bilo oko 50.000 evra.

Ona je ispričala da je tog dana kad se desilo ubistvo Pantelića radila u kladionici i da je suprug došao po nju iznajmljenim "reno kliom". Kad su se vratili kući u neselje Pregrevica, on je ponovo negde otišao, ali joj nije rekao gde. To je kod njih, kako kaže, bilo uobičajeno i zbog toga su se često svađali.

- Bila sam kod roditelja u kući u istom dvorištu i oko 21 čas videla da je kod nas upaljeno svetlo. Kada se vratio, Branislav se ponašao uobičajeno, ništa čudno nisam primetila.

Georgina Muratagić , Foto privatna arhiva

Uzela sam "reno" i otišla na kej da prošetam psa i da se vidim sa drugom, ali sam se predomislila i pozvala Branislava da pitam da li želi da dođem po njega. On je hteo, pa sam se vratila kući, a onda smo opet došli u Zemun. Kupili smo palačinke, posvađali se i vratili se kući.

Georgina je kazala da sutradan nije otišla na posao, jer je imala ranice i bolove zbog proteze u ustima.

- Branislav je hteo da me iznenadi, pa je u Ulici Rada Končara iznajmio stan na dan, kako bismo se malo osamili od mojih roditelja i tu smo ostali tri-četiri dana. Izlazili smo povremeno da kupimo hranu i šetamo psa, a Branislav je jednom izašao da kupi "audi". I ranije smo znali da iznajmimo stan.

Georgina je ispričala da je nekoliko meseci ranije prodat stan Branislavove babe, da je novac bio kod njegove majke, a da mu je ona dala 9.000 evra za kupovinu polovnih automobila, koje je dalje preprodavao i zarađivao. Od tih para kaže da je kupio "audi" i mesec dana ranije iznajmio "klio". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri