OVO JE NAPADNUTI PROFESOR U BORU: Ne znam ko me je udario, ulazio sam u školu kad se sve desilo

V.Đ.

22. 10. 2020. u 12:55

DRAGANA Miladinovića (58), profesora fizičkog vaspitanja u Tehničkoj školi u Boru, na stepeništu ispred ulaze u tu obrazovnu ustanovu napao je juče maskirani muškarac, koji ga je udario štanglom po levoj butini i naneo mu lakše ozlede.

ОВО ЈЕ НАПАДНУТИ ПРОФЕСОР У БОРУ: Не знам ко ме је ударио, улазио сам у школу кад се све десило

Foto: Privatna arhiva

Na snimku sa nadzorne kamere, vidi se kako zasad nepoznata osoba pritrčava s leđa profesoru, udara ga i zatim beži.

- Ne znam ko bi mene mogao da napadne - kazao nam je Miladinović. - Ulazio sam u školu, kada sam osetio udarac. Pokušao sam da stignem napadača, ali u tome nisam uspeo.

Miladinović se, nakon početnog šoka, pridigao, i pokušao da stigne napadača, ali u tome nije uspeo. Pozvana je Hitna pomoć, koja je profesora fizičkog prevezla u bolnicu, gde je zbrinut i konstatovane su mu lakše ozlede.

Tehnička i ekonomska srednja škola u Boru, inače, nalaze se u istoj zgradi. Ostalo je zabeleženo da je Predrag Janjić (66), profesor u Ekonomskoj školi, 2004. u naselju Banjsko polje, hicima iz pištolja ubio Veljka Katića (59), vlasnika menjačnice "Konto", i njegovog prijatelja Slobodana Davidovića (40). Kako je ustanovljeno, Janjić je ovu dvojicu ubio u Katićevom autu, pucnjima iz pištolja, pošto je prethodno sa vlasnikom menjačnice telefonski dogovorio kupovinu 30.000 evra, koji su pronađeni na podu vozila. Pištolj, kojim je počinjen zločin, pronađen je u podrumu Janićeve majke. Navodno, profesor je dugovao novac, pa je rešio da ubije Katića, dok se i danas smatra da je Davidović ubijen jer se našao u pogreno vreme na pogrešnom mestu.

Uz cveće, u autu je pronađen i Katićev telefon, koji je policiju i doveo do ubice. Janjić je predavao računovodstvo i ekonomsku trgovinu. Važio je za mirnog čoveka. Osuđen je na 40 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri