UHAPŠEN KRADLJIVAC SANITETA U KRALJEVU: Policija efikasnom akcijom lopova privela pravdi

G.Ć.

16. 10. 2020. u 17:51

Efikasnom akcijom pripadnika kraljevačke policije, u Kraljevu je, kako nezvanično saznajemo, samo nekoliko sati od počinjenog krivičnog dela uhapšen dvadesetogodišnji lopov koji je u noći između četvrtka i petka sa parkinga bolničkog kompleksa u centru grada ukrao sanitestsko vozilo „pežo bokser“ Službe hitne pomoći ovdašnjeg Doma zdravlja.

УХАПШЕН КРАДЉИВАЦ САНИТЕТА У КРАЉЕВУ: Полиција ефикасном акцијом лопова привела правди

Foto:G.Šljivić

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni mladić kome je određeno zadržavanje do 48 sati, priznao je da je ukrao sanitet, ali ne i da ga je zapalio.

On je, navodno, policajcima rekao da je bio pijan i da nije znao šta radi, kao i da je vozilo negde ostavio i otišao, kao i da ne zna ko ga je potom i zašto odvezao kod gradske deponije i zapalio.

Foto: G.Šljivić

Prema rečima dr Mirjane Krčevinac, direktorke Doma zdravlja, ukradni sanitet je, iako dotrajao, bio više nego neophodan Službi hitne pomoć za prevoz pacijenata.

- Za nas je ovo svakako gubitak jer nam je svako vozilo dragoceno – kaže dr Krčevinac. - To, naravno, pacijenti neće osetiti jer mi nastavljamo da radimo punom parom, kao i do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024