UHAPŠEN KRADLjIVAC SANITETA U KRALjEVU: Policija efikasnom akcijom lopova privela pravdi

G.Ć.

16. 10. 2020. u 17:51

УХАПШЕН КРАДЉИВАЦ САНИТЕТА У КРАЉЕВУ: Полиција ефикасном акцијом лопова привела правди

Foto:G.Šljivić

Efikasnom akcijom pripadnika kraljevačke policije, u Kraljevu je, kako nezvanično saznajemo, samo nekoliko sati od počinjenog krivičnog dela uhapšen dvadesetogodišnji lopov koji je u noći između četvrtka i petka sa parkinga bolničkog kompleksa u centru grada ukrao sanitestsko vozilo „pežo bokser“ Službe hitne pomoći ovdašnjeg Doma zdravlja.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni mladić kome je određeno zadržavanje do 48 sati, priznao je da je ukrao sanitet, ali ne i da ga je zapalio.

On je, navodno, policajcima rekao da je bio pijan i da nije znao šta radi, kao i da je vozilo negde ostavio i otišao, kao i da ne zna ko ga je potom i zašto odvezao kod gradske deponije i zapalio.

Foto: G.Šljivić

Prema rečima dr Mirjane Krčevinac, direktorke Doma zdravlja, ukradni sanitet je, iako dotrajao, bio više nego neophodan Službi hitne pomoć za prevoz pacijenata.

- Za nas je ovo svakako gubitak jer nam je svako vozilo dragoceno – kaže dr Krčevinac. - To, naravno, pacijenti neće osetiti jer mi nastavljamo da radimo punom parom, kao i do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)