CARINICI ZAUSTAVILI ALBANCA NA BATROVCIMA: U kolima nije bilo ništa sumnjivo, a onda su mu pregledali donji veš

Novosti online

01. 10. 2020. u 15:45

NOĆAS oko ponoći na Batrovcima je pronađen paketić marihuane, koji je nemački državljanin albanske nacionalnosti sakrio u donji veš koji je imao na sebi.

ЦАРИНИЦИ ЗАУСТАВИЛИ АЛБАНЦА НА БАТРОВЦИМА: У колима није било ништа сумњиво, а онда су му прегледали доњи веш

Foto: Uprava carina

Pomenuti putnik je sam putovao automobilom "mercedes" nemačkih registarskih oznaka ka AP KiM, a po dolasku na granicu rekao je da nema ništa da prijavi za carinsku kontrolu.

I zaista u automobilu nije bilo ničega osim ličnog prtljaga. Međutim, pošto je izazvao sumnju graničnih službenika, na red je došao i lični pretres, čemu se putnik opirao i otvoreno negodovao. Time je samo potvrdio sumnje carinika i policije, a ubrzo je u njegovom donjem vešu i pronađen paketić oblepljen sivom samolepljivom trakom, u kojem se nalazilo nešto više od 12 grama marihuane.

Marihuana je 30. septembra otkrivena i na ispostavi Pošta Beograd. Pored prijavljenog držača za telefon u pošiljci koja je iz Holandije pristigla za primaoca u Beogradu pronađeno je i pet kesica suve biljne, kao i tri bočice smeđe smolaste materije.

Obe materije su na priručnim testovima odreagovale su na marihuanu, nakon čega je kompletna sadržina sporne pošiljke predata u nadležnost MUP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)