JEZIVA FOTOGRAFIJA UZNEMIRILA SRBIJU: Divljaštvo u Čačku, mačku žicom vezali za rešetku, pa je spržili (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Novosti online

28. 09. 2020. u 15:16

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА УЗНЕМИРИЛА СРБИЈУ: Дивљаштво у Чачку, мачку жицом везали за решетку, па је спржили (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

Foto: Instagram/pokretlevijatan

Pokret Levijatan obratio se javnosti zvaničnim saopštenjem uz koje je priložena zastrašujuća fotografija mačke, koju su nepoznate osobe vezale žicom i zatim žive spalile.

Iz Levijatana navode da je mačka spaljena 25. septembra u pola 1 posle ponoći u Čačku, a pre toga je žicom vezana za žicu.

Nakon paljenja petardi, zapaljena je i vatra ispod tela mačke i ona je potpuno spržena.

UPOZORENjE - fotografija je uznemirujuća, možete je pogledati klikom OVDE

- Stravičan prizor spaljenog tela istog jutra zatekla je majka sa detetom, na putu ka vrtiću. Telo je preuzela Zoohigijena, te nismo mi u mogućnosti da uradimo obdukciju posmrtnih ostataka, što je praksa, ali radimo na utvrđivanju odgovornosti usled okolnosti pod kojima se zverstvo desilo - piše na instagram nalogu Levijatana.

Kao što i piše u saopštenju, iako su se prvobitno pojavile informacije da su ovaj zločin počinila deca, iz Levijatana navode da je glavni osumnjičeni punoletna osoba, a njegovu krivicu će utvrditi istraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Srba

28.09.2020. 17:34

Господе, Боже, колико психопата се слободно шета овом земљом.... најгоре је што су ово вероватно урадиле млађе особе..... Наћи их и оглобити најстрожије прво новчано, а онда и затворски. После тога- правац психијатрија.