NOVOSTI SAZNAJU: Miladinu Kovačeviću određeno zadržavanje

G.N.

18. 09. 2020. u 16:03

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Миладину Ковачевићу одређено задржавање

Foto: Bekić

MILADINU Kovačeviću određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, saznaju Novosti.

Advokat Ivan Gvozdenac po izlasku sa saslušanja u policijskoj stanici Savski venac rekao je da se nastavlja stigmatizacija Kovačevića.

Foto: M. Anđela

On je osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti beograđanke Tijane T. koja ga je prijavila policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Dejan Koprivica

19.09.2020. 02:24

@dragoslav - Dajte ljudi, momak to sto je uradio u americi uradio je. Inace poznajem ga i uopste nije nasilan!!! A u ovoj zemlji tako naduvaju pricu da ako nekog pipne bice "BRUTALNO MU JE SLOMIO RUKU"

Banana republjik

18.09.2020. 18:01

Најгоре је од свега што не знам шта бих написао.Кад се само сетим колико се искеширало за овог дечка.

Sinisa Petkovic

18.09.2020. 18:33

Isporuciti ga Americi pa da se nauci ponasanju! Nije mu dosta sto smo milionima platili mi poreski obveznici njegovu svinjariju nego sad spopada devojke po BG-u?!

marika

19.09.2020. 11:34

Čudim se koliko mržnje prema tom mladiću. Neverovartno da se niko ne osvrće na razlog zašto je Kovačević udario tog amerikanca jevrejskog porekla iz bogate porodice. Dakle taj lik je u studentskom klubu iz jednog društva u kome nije bio Kovačević niti taj mladi bogatun, pokušao da vukuči za ruke odvede za svoj sto, jednu srpsku devojku takođe na studijama u SAD.Ona se opirala i vikala na šta je reagovao samo Kovačević , prvo opomenom a onda ga je tresnuo i to samo jednom . U padu ovaj se još dodatno ozledio i onda su se svi obrušili na nasilnika - Srbina. Odmah se uključuju lobiji advokati i Kovačeviću preti kazna od dvadeset godina robije. Sve što je docnije urađeno po meni je za pohvalu jer je sprečen plan da se Kovačevićm, naš čovek , Srbin, otera na robiju možda i doživotno.