ĆERKA KOLUMBIJKE, KOJA JE BILA U DŽIPU U TRENUTKU EKSPLOZIJE, DOBRO POZNATA JAVNOSTI: Viđena je na jahti sa Ronaldom (FOTO)

Novosti online

13. 09. 2020. u 16:26

U TRENUTKU eksplozije džipa na Novom Beogradu u vozilu je sa Strahinjom Stojanovićem bila i Kolumbijka Sonja S. G. (45) koja ima ćerku Paulu, dobro poznatu javnosti.

ЋЕРКА КОЛУМБИЈКЕ, КОЈА ЈЕ БИЛА У ЏИПУ У ТРЕНУТКУ ЕКСПЛОЗИЈЕ, ДОБРО ПОЗНАТА ЈАВНОСТИ: Виђена је на јахти са Роналдом (ФОТО)

Foto: Instagram

Eksplozija se dogodila danas oko 12 sati u ulici Omladinskih brigada. Stojanović je podlegao povredama u Urgentnom centru. Sonja nije životno ugrožena, zadobila je lakše telesne povrede.

Kolumbijka na društvenim mrežama ima mnoštvo zajedničkih fotografija sa Strahinjom.

Sonja ima ćerku Paulu koja je model i manekenka i dobro je poznata javnosti, prenosi Pink.rs.

Naime, Paula je veoma aktivna na društvenim mrežama, a slavu je stekla kada su procurili snimci njenog intimnog druženja sa Kristijanom Ronaldom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que te gustaría saber de mi??? What would you like to know about me?

A post shared by Paula Suarez (@paulasuarezg) on Aug 27, 2020 at 10:37am PDT

Ti snimci su isplivali 2016. godine, a tada su portugalski mediji tvrdili da su lepotica iz Bogote i najplaćeniji fudbaler na svetu u svojim strastima uživali samo jednu noć, nakon što je on upoznao u jednom noćnom klubu na Ibici.

Ronaldo je te večeri slavio sa prijateljima titulu prvaka Evrope koju je osvojio sa Real Madridom.

Ni Paula, a ni Ronaldo nisu demantovali sporne video snimke, a samo jedan pogled na eksplicitni sadržaj i svima je jasno da ni nema šta da prigovore predstavnicima sedme sile.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba