PRVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE: Ovde se „pežo 3008“ zakucao u kamion, vatrogasci još izvlače tela iz smrskanog vozila (FOTO+VIDEO)

J. G.

09. 09. 2020. u 10:13 >> 10:18

U UDESU kod Dobanovačke petlje jutros su stradali Smiljana T. (35) i Predrag G. (41).

ПРВИ СНИМЦИ СА МЕСТА НЕСРЕЋЕ: Овде се „пежо 3008“ закуцао у камион, ватрогасци још извлаче тела из смрсканог возила (ФОТО+ВИДЕО)

Foto. J. G.

Kamion “EHL transporta” nalazio se u zasutavnoj traci kada je na njega, nešto pre osam časova, naleteo „pežo 3008“.

Od jačine sudara na mestu su poginule dve osobe, a tom prilikom su i dve osobe teško povređene i one su hospitalizovane.

Novinar “Novosti” nalazi se na mestu gde se dogodila nesreća. Izvlačenje tela u dalje u toku, a saobraćaj u pravcu ka gradu se odvija usporeno i u jednoj traci.

Foto. J. G.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)