SUDAR VOZA I TRAKTORA KOD LOZNICE: Vozač teško povređen, druga nesreća u nedelju dana na prelazima bez rampe

V. Mitrić

29. 08. 2020. u 17:40

TERETNI voz je, u subotu (danas) u 15:35 časova udario traktor na pruzi Ruma-Šabac-Loznica-Mali Zvornik, kod sela Kozjaka, nadomak Loznice.

СУДАР ВОЗА И ТРАКТОРА КОД ЛОЗНИЦЕ: Возач тешко повређен, друга несрећа у недељу дана на прелазима без рампе

Foto: V. Mitrić

Za volanom traktora bio je B.M.(63) iz Kozjaka, koji je dobio teže povrede, odmah je zbrinut u Opštoj bolnici u Loznici, ali, kako saznajemo, nije životno ugrožen.

Reč je o pruzi bez branika, ali onom delu gde je obeleženo vidno da je u pitanju pružni prelaz. Vozač traktora, po svoj prilici, bio je opušteniji nego što treba i voza ga je „pokupio“. Sličan slučaj bio je, pre samo, nedelju dana, na delu pruge u malozvorničkom kraju, gde je žena, koja  je vozila „korsu“, takođe, praktično naletela na teretni voz, teško je povređena, u bolnici je, ali van je životne opasnosti kao i akter novog udesa na pruzi.

Nadležni iz Železnica i policije, u više navrata, apelovali su, molili su pozivali vozače na opreznost. Zbog ovakvog stanja na tom delu pruge, kako saznajemo, odugovlači se otvaranje davno završenog puta  koji treba da spoji zaobilazni put oko Loznice i Koviljače sa centrom Banje Koviljače, koji prelazi preko pruge…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna