SUDAR AUTOBUSA I TRAKTORA KOD LESKOVCA: Povređeno 13 osoba

I.M.

28. 08. 2020. u 12:41

SVIH 13 pacijanata koji su, posle sudara autobusa i traktora na lokalnom putu kod Leskovca, primljeni u Urgetni centar leskovačke Opšte bolnice su, posle ukazane pomoći, pušteni na kućno lečenje.

СУДАР АУТОБУСА И ТРАКТОРА КОД ЛЕСКОВЦА: Повређено 13 особа

Foto: I. Mitić

 Saobraćajna nezgoda se dogodila na putu između leskovačkih sela Pečenjevce i Lipovica, u četvrtak oko 22.45 časova, kada je došlo do sudara autobusa i traktora sa prikolicom.

- Radi se o lakim telesnim povredama koje su sanirane, a povređeni pacijenti su potom pušteni kućama. Jedna ženska osoba je, zbog jačeg udarca u glavu, transportovana u niški Klinički centar. Ona je, posle dodatne dijagnostike, vraćena u našu bolnicu, a potom je i ona poslata na kućno lečenje – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke Opšte bolnice.

Policija je izvršila uviđaj i radi na utvrđivanju okolnosti pod kojim je došlo do ove nezgode u kojoj su, prema nezvaničnim informacijama, povređeni radnici južnokorejske korporacije „Jura“ koje je lokalni prevoznik vraćao sa posla kućama.

On je saobraćao na relaciji od Leskovca do Brestovca kada je navodno naleteo na neosvetljeni traktor čija je prikolica bila puna drvima za ogrev.


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!