NATERAO DEVOJČICU (8) DA GA DVA PUTA ORALNO ZADOVOLjI: Detalji užasa kod Zaječara - dete samo prijavilo pedofila

V. Đ.

24. 08. 2020. u 17:59

НАТЕРАО ДЕВОЈЧИЦУ (8)  ДА ГА ДВА ПУТА ОРАЛНО ЗАДОВОЉИ: Детаљи ужаса код Зајечара - дете само пријавило педофила

Foto: Depositphotos

POLICIJA u Zaječaru privela je juče u kasnim popodnevnim satima svog sugrađanina M.S. (64), zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji nad svojom osmogodišnjom sugrađankom, koju je, navodno, prisilio, da ga u jednom parku dva puta oralno zadovolji.

Nezvanično, on je dodirivao devojčicu dok su se kupali u Timoku.

Nakon toga ju je je odveo na skrovito mesto gde ju je dodirivao po intimnim delovima tela, posle čega ju je prisilio da ga dva puta oralno zadovolji.

Osmogodišnjakinja je posle drugog napastvovanja otišla u policiju, gde je prijavila čoveka od 64 godine. Policija je odmah reagovala i privela muškarca.

Protiv njega je podneta priijava, određen pritvor i pokrenut predistražni postupak.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Pera rogonja

24.08.2020. 18:07

Kako mislite da ćete to dokazati na sudu.Lako hapsite ali postoji i tužba za policiju.Hvatajte pedofile ali sa dokazima a ne da pistate filmove bez dokaza.

Odakle

24.08.2020. 23:26

@Pera rogonja - OdKle bre ovoliki pedofili međju srbima? Jesmo li mo zemlja pedofila? Ja se ne secM da je toga bilo ranije u ovolikoj meri. Možda se samo nije pisalo....

Ja

25.08.2020. 11:18

@Pera rogonja - Kao prvo, dete ne moze da izmisli takve stvari i nema nikakve potrebe da izmislja! Kao drugo, postoje mehanizmi da se utvrdi da li je dete nesto stvarno prezivelo, ili je instruisano da nesto prica od nekog drugog starijeg, time se bave strucni ljudi i nista se ti ne brini za dokazivanje!

Ja bre

24.08.2020. 21:11

Dokle bre vise ovakve vesti da se citaju, sta je ovo da li je moguce da svakog dana bude ovako nesto strasno. Zar ne moze odma na sred terazija da se dere koža bolesniku kad uradi ovako nesto

Iwitsa

26.08.2020. 00:13

Dete od 8 godina samo na Timoku, gde su roditelji (staratelji)? Kakve su ovo insinuacije Za svaku je osudu ako se uopste desilo.... ali opet pitam GDE SU RODITELJI TE DEVOJCICE?