PRETUČEN PA ZADAVLJEN KANAPOM? Policija traga za dvojicom osumnjičenih za ubistvo Milorada R. u Žarkovu

Š. MAROVIĆ - Z. USKOKOVIĆ

13. 08. 2020. u 23:11

U beogradskom naselju Žarkovo, u Ulici Ratka Resanovića 13 B, policija je u četvrtak ujutru pronašla beživotno telo Milorada R. (49). Kako saznajemo, on je najverovatnije pretučen, a zatim zadavljen, a policiju intenzivno traga za dvojicom osumnjičenih.

ПРЕТУЧЕН ПА ЗАДАВЉЕН КАНАПОМ? Полиција трага за двојицом осумњичених за убиство Милорада Р. у Жаркову

Foto: Z. Jovanović/Facebook

Policiju je pozvao Miloradov prijatelj, koji je došao da ga obiđe.

Zločin se dogodio u polovično useljenoj zgradi u žarkovačkom naselju Rupčine, u objektu koji je sagrađen pre deset godina. Pored ubijenog Milorada R., ovde živi još samo nekoliko porodica.

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskog istrazi, Milorad je u sredu uveče navodno sedeo u svom stanu sa dvojicom poznanika, koji su ga ubeđivali da im prizna gde krije novac. Kada je on to odbio, najpre su ga pretukli, a kada im je rekao gde mu je "štek", zadavili su ga, najverovatnije, kanapom ili pertlom.

Ispred ulaza u zgradu je bilo parkirano nekoliko policijskih vozila, a forenzičari su od ranih jutarnjih časova prikupljali dokaze koji će im pomoći u rasvetljavanju ovog zločina. Telo žrtve je oko 15.30 odneto na obdukciju.

- Nisam čula da se sinoć nešto dešavalo, jer je u ovoj zgradi useljeno samo nekoliko stanova - priča jedna od žiteljki ove ulice.

Milorad R., koji je poslednjih godina živeo u Beogradu, poreklom je iz Hrvatske i došao je u glavni grad da radi kao keramičar. Kako se može videti na njegovom profilu na "Fejsbuku", bavio se unutrašnjim uređenjem. Njegova ćerka i žena, kako smo saznali, već dugo žive u Austriji.

Policija je ispred zgrade u Ulici Ratka Resanovića zatekla i odvezla braon "mercedes", za koji se sumnja da je pripadao ubijenom.

TREĆI SPRAT

MILORAD R. živeo je u zgradi na poslednjem, trećem spratu. Tokom uviđaja, prozor koji je okrenut ka ulici, sve vreme je bio otvoren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju