PRETUČEN PA ZADAVLJEN KANAPOM? Policija traga za dvojicom osumnjičenih za ubistvo Milorada R. u Žarkovu

Š. MAROVIĆ - Z. USKOKOVIĆ

13. 08. 2020. u 23:11

U beogradskom naselju Žarkovo, u Ulici Ratka Resanovića 13 B, policija je u četvrtak ujutru pronašla beživotno telo Milorada R. (49). Kako saznajemo, on je najverovatnije pretučen, a zatim zadavljen, a policiju intenzivno traga za dvojicom osumnjičenih.

ПРЕТУЧЕН ПА ЗАДАВЉЕН КАНАПОМ? Полиција трага за двојицом осумњичених за убиство Милорада Р. у Жаркову

Foto: Z. Jovanović/Facebook

Policiju je pozvao Miloradov prijatelj, koji je došao da ga obiđe.

Zločin se dogodio u polovično useljenoj zgradi u žarkovačkom naselju Rupčine, u objektu koji je sagrađen pre deset godina. Pored ubijenog Milorada R., ovde živi još samo nekoliko porodica.

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskog istrazi, Milorad je u sredu uveče navodno sedeo u svom stanu sa dvojicom poznanika, koji su ga ubeđivali da im prizna gde krije novac. Kada je on to odbio, najpre su ga pretukli, a kada im je rekao gde mu je "štek", zadavili su ga, najverovatnije, kanapom ili pertlom.

Ispred ulaza u zgradu je bilo parkirano nekoliko policijskih vozila, a forenzičari su od ranih jutarnjih časova prikupljali dokaze koji će im pomoći u rasvetljavanju ovog zločina. Telo žrtve je oko 15.30 odneto na obdukciju.

- Nisam čula da se sinoć nešto dešavalo, jer je u ovoj zgradi useljeno samo nekoliko stanova - priča jedna od žiteljki ove ulice.

Milorad R., koji je poslednjih godina živeo u Beogradu, poreklom je iz Hrvatske i došao je u glavni grad da radi kao keramičar. Kako se može videti na njegovom profilu na "Fejsbuku", bavio se unutrašnjim uređenjem. Njegova ćerka i žena, kako smo saznali, već dugo žive u Austriji.

Policija je ispred zgrade u Ulici Ratka Resanovića zatekla i odvezla braon "mercedes", za koji se sumnja da je pripadao ubijenom.

TREĆI SPRAT

MILORAD R. živeo je u zgradi na poslednjem, trećem spratu. Tokom uviđaja, prozor koji je okrenut ka ulici, sve vreme je bio otvoren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost