POTRESNA FOTOGRAFIJA: Malu Klaru (11) izvlače iz Lima

Novosti online/A. R.

17. 07. 2020. u 12:23

OTAC Ivica D. (48) i jedno dete uspeli su da se spasu a za drugim detetom je potraga trajala ali se završila tragično.

ПОТРЕСНА ФОТОГРАФИЈА: Малу Клару (11) извлаче из Лима

Foto: A.R.

TELO 11-godišnje devojčice Klare za kojom su tragali ronioci Žandarmerije nakon saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila kod Prijepolja, kada je porodica iz Pančeva sletela s puta u reku Lim, pronađeno je danas.

Foto: A.R.

Porodica koja je sinoć kod Prijepolja doživela tešku saobraćajnu nesreću, kada je auto sleteo sa puta i upao u reku Lim, bila je na odmoru na Zlataru.

Ivica D. (48) stigao je u popodnevnim satima sa decom u Prijepolje i u povratku ka Zlataru došlo je do užasne nesreće, kada su autom sleteli u Lim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni