NAJAVA KOJA OBEĆAVA: Vučić - Srbija do kraja godine ili polovine 2022. stiže hrvatski BDP

tanjug

29. 03. 2021. u 22:38

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija prvi put do kraja godine ili do polovine 2022, kako je rekao, u apsolutnom iznosu po stopi BDP-a stići Hrvatsku.

НАЈАВА КОЈА ОБЕЋАВА: Вучић - Србија до краја године или половине 2022. стиже хрватски БДП

Foto: Printskrin

- Ali, mi to ne smemo da kažemo, jer smo onda na meti svih, njihovih medija - kazao je Vučić gostujući u Ćirilici na TV Hepi.

Kaže da nije slučajno što se protiv njega vodi kampanja svaki dan u hrvatskim medijima, dok u srpskim medijima nema nijednog teksta o hrvatskim političarima. Vučić dodaje da je Srbija od četvrtog mesta po platama u regonu izbila na prvo mesto.

- U decembru je Srbija prvi put pretekla i Crnu Goru, kada smo imali 562 evra, a Crna Gora 525 evra, BiH 504 evra ali će relano imati oko 470 evra, dok će Srbija imati realnih 545 u martu. . .  - naveo je Vučić.

On je dodao da će ta razlika sve više da se povećava u korist Srbije.

- Ova zemlja je nepovratno promenjena", naglasio je Vučić dodajući da Srbija danas bolje stoji u ekonomiji nego u fudbalu, ali da očekuje i da će naša zemlja i u fudbalu na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem biti mnogo bolja.

Dodaje da Srbija više nije zemlja u kojoj neko može da vlada tako što će imati privatni biznis i račune u inostranstvu, kao i da ne gradi puteve, bolnice i drugo za svoj narod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere