NOVI POKUŠAJ PRIVATIZACIJE: Za objekte i pekaru AD "Dragan Marković, 414 hiljada evra

Z. R.

18. 01. 2021. u 14:11

VIŠE objekata i oprema obrenovačkog AD "Dragan Marković" u stečaju ponuđeni su na prodaju po početnoj ceni od 49,3 miliona dinara, odnosno nešto više od 414 hiljada evra.

НОВИ ПОКУШАЈ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ: За објекте и пекару АД Драган Марковић, 414 хиљада евра

Foto AP

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika je obajvila da su u prodajnom paketu objekti pekare sa opremom, pomoćna zgrada, pumpa i objekat dizel čija ukupna površina je veća od 1,8 hiljada kvadratnih metara.

"Dragan Marković" je poljoprivredni kombinat za gajenje svinja i muznih krava, a u svom sastavu imao je i fabriku stočne hrane, mlin, pekaru, sušaru...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

I DALJE RASTEMO, UPRKOS KRIZI, A JAVNI DUG NAM JE POD KONTROLOM: Mali sa potpredsednicom regiona Evrope i Centralne Azije u Svetskoj banci