BEZ PROMENA DO SPAJANJA BANAKA: Šta znači spajanje Komercijalne i NLB

B. Ca.

15. 01. 2021. u 06:30

БЕЗ ПРОМЕНА ДО СПАЈАЊА БАНАКА: Шта значи спајање Комерцијалне и НЛБ

Foto arhiva

KOMERCIJALNA i NLB banka Beograd nastaviće da rade kao zasebne banke sve do pravnog spajanja - sapšteno je juče iz Komercijalne banke, čiji je odnedavno vlasnik slovenačka NLB grupa.

U redovnom poslovanju sa klijentima donedavno domaće banke, kratkoročno gledano, neće biti nikakvih promena i oni će neometano moći da koriste sve usluge. Svi depoziti, krediti i računi ostaju aktivni pod istim uslovima.

U narednim nedeljama, na raspolaganju klijentima obe banke, kao i budućim, biće paket dobrodošlice, besplatno korišćenje bankomata obe banke. Navode i da klijenti neće morati da promene mobilnu aplikaciju, internet banku, kartice, te da će moći da nastave da koristite standardne usluge i postojeće kartice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

disident

17.01.2021. 06:09

interesuje me da li rukovodstvo drzave , kao sto prodaje banke , moze da proda i narod ? ili da ih bar stavi pod hipoteku kod neke medjunarodne korporacije ? i da li je kmetstvo zabranjeno ustavom Srbije ? # kmetovi su osobe koje rade bez plate , dobijaju samo hranu i gde da spavaju a nemaju pravo nista da poseduju # ipsada da su kmetovi u boljem polozaju od sadasnjih radnika imaju za hranu ali ne i za najam stana .