IZLOŽBA PREDUZEĆA: U Novoj Pazovi danas i sutra Regionalni sajam privrede

B. Ca.

30. 09. 2021. u 09:11

REGIONALNI sajam privrede održaće se danas i sutra u Novoj Pazovi. Na izložbi u opštini koja se izdvojila kao lider preduzetništva u Srbiji svoje proizvode će izložiti najuspešnija preduzeća i proizvođači iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila i obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma, ugostiteljstva i gastronomije.

ИЗЛОЖБА ПРЕДУЗЕЋА: У Новој Пазови данас и сутра Регионални сајам привреде

Logo manifestacije

Posetioci će moći da prisustvuju i stručnim skupovima, predavanjima i konsultacijama o temama koje su im važne za unapređenje svojih poslova.

Tokom ova dva dana posetiocima će biti ukazane poslovne prilike, razmene ideja, upoznavanje sa ponudom lokalne privrede i preduzetnika, unapređenje mogućnosti za razvoj i dodatna ulaganja u privredu Srema, ali i cele Srbije.

U okviru manifestacije biće održan i sajam zapošljavanja, na kome će firme iz Stara Pazova ponuditi zaposlenje za 200 radnika. U ovoj oppštini inače radi 1.000 kompanija i privatnih preduzeća i 3.000 preduzetničkih radnji.

Organizatori su pripremili prevoz kroz industrijsku zonu otvorenim dvospratnim autobusom za razgledanje privrednih i turističkih potencijala opštine.

Sajam organizuju Opština Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog okruga sa partnerom - nemačkom kompanijom MTU Aero Engines, u prostoru Kompleksa sportsko-rekreacionih bazena u Novoj Pazovi. Posetioci će moći da obiđu izložene štandove od 10 do 17 časova, a ispred ulaza u sajam biće postavljen punkt za besplatan brzi antigenski test.

POSLOVANjE U KORONI

MEĐU temama na predavanjima i stručnim skupovima su kako se posluje u vreme i nakon pandemije virusa korona, kao i kakve je izazove donela poslovnom svetu. Razgovaraće se i o programima podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija, uticaju alkohola i opijata na vozačku sposobnost, vršnjačkoj medijaciji, dualnom obrazovanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni