IZLOŽBA PREDUZEĆA: U Novoj Pazovi danas i sutra Regionalni sajam privrede

B. Ca.

30. 09. 2021. u 09:11

REGIONALNI sajam privrede održaće se danas i sutra u Novoj Pazovi. Na izložbi u opštini koja se izdvojila kao lider preduzetništva u Srbiji svoje proizvode će izložiti najuspešnija preduzeća i proizvođači iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila i obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma, ugostiteljstva i gastronomije.

ИЗЛОЖБА ПРЕДУЗЕЋА: У Новој Пазови данас и сутра Регионални сајам привреде

Logo manifestacije

Posetioci će moći da prisustvuju i stručnim skupovima, predavanjima i konsultacijama o temama koje su im važne za unapređenje svojih poslova.

Tokom ova dva dana posetiocima će biti ukazane poslovne prilike, razmene ideja, upoznavanje sa ponudom lokalne privrede i preduzetnika, unapređenje mogućnosti za razvoj i dodatna ulaganja u privredu Srema, ali i cele Srbije.

U okviru manifestacije biće održan i sajam zapošljavanja, na kome će firme iz Stara Pazova ponuditi zaposlenje za 200 radnika. U ovoj oppštini inače radi 1.000 kompanija i privatnih preduzeća i 3.000 preduzetničkih radnji.

Organizatori su pripremili prevoz kroz industrijsku zonu otvorenim dvospratnim autobusom za razgledanje privrednih i turističkih potencijala opštine.

Sajam organizuju Opština Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog okruga sa partnerom - nemačkom kompanijom MTU Aero Engines, u prostoru Kompleksa sportsko-rekreacionih bazena u Novoj Pazovi. Posetioci će moći da obiđu izložene štandove od 10 do 17 časova, a ispred ulaza u sajam biće postavljen punkt za besplatan brzi antigenski test.

POSLOVANJE U KORONI

MEĐU temama na predavanjima i stručnim skupovima su kako se posluje u vreme i nakon pandemije virusa korona, kao i kakve je izazove donela poslovnom svetu. Razgovaraće se i o programima podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija, uticaju alkohola i opijata na vozačku sposobnost, vršnjačkoj medijaciji, dualnom obrazovanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)