ISPOVEST "NEUNIŠTIVOG ŽAPCA": Pre devet godina preživeo kišu metaka, a danas registruje lek protiv korone

Novosti online

12. 05. 2021. u 23:26

NEMAM dve trećine glave. Sve je plastika, kao Robokap sam. Preživeo sam kišu metaka, meningitis, hepatitis... Ma sve.

ИСПОВЕСТ НЕУНИШТИВОГ ЖАПЦА: Пре девет година преживео кишу метака, а данас региструје лек против короне

Foto: Printskrin

Ovako danas priča o sebi Novosađanin Nebojša Tubić, zvani Žabac, čovek neverovatno burne životne biografije, koji je maja pre devet godina preživeo je teško ranjavanje u bašti kafića u Novom Sadu. I preživeo je i ušao u Ginisovu knjigu rekorda.


- Na rođenju su govorili da imam problem u glavi. Tačnije rođen sam sa greškom – govorio ovoj kontroverzni Novosađanin koji je grlio sve lepotice sa prostora bivše SFRJ od pevačice Goce Božinovske do eks-modelsice Sandra Maljičenko.

Žabac danas ima novu misiju. Cilj mu je da registruje biljni lek, tačnije suplement, koji je po njegovim tvrdnjama efikasan u borbi protiv korone.


- Ovaj suplement je napravljen još 1995. godine. Uradio ga je moj prijatelj lekar iz Novog Sada. Zvanična promocija je bila na Sajmu farmaceuta u Moskvi. Korona je mačiji kašalj – navodi vlasnik nekadašnjih popularanih diskoteka i kaže da sada ide po Evropi kako bi registrovao ovaj biljni lek jer je to obećao prijatelju lekaru koji je preminuo pre dve godine.


Tubić je poslednji put u medijima bio posle hapšenja u novembru 2017. godine jer je teško pretukao novosadskog investitora Spasoja Milićevića (63) koji je kasnije preminuo u bolnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A POSLE ISTORIJSKE KAZNE ZA HRVATSKU: UEFA počela da lovi ustaše!