STIŽE POJAČANJE: Predsednik najavio kupovinu važne preme za policiju i vojsku

Novosti online

30. 03. 2021. u 00:18

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić najavio je večeras kupovinu veoma važne opreme za policiju i vojsku, koja će, kako je rekao, Srbiji omogućiti da uradi 90 odsto onoga što sada mogu Izrael, Emirati i SAD.

СТИЖЕ ПОЈАЧАЊЕ: Председник најавио куповину важне преме за полицију и војску

Foto: Tviter

Vučić je to rekao gostujući u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji i ponovio da će u borbi protiv kriminala i korupcije ići do kraja i tu, kako je rekao, nema velike filozofije.

- Policija je i sada ozbiljno opremljena, naručili smo mnogo toga novog, a nabavljamo veoma važnu dodatnu opremu. Za nas više neće biti nemogućih stvari, sve što mogu Izrael, Emirati i SAD moćićemo i mi 90 odsto - rekao je Vučić.

Na pitanje zašto štiti Nebojšu Stefanovića kada su mu mediji već presudili, Vučić kaže da nije primetio da je ministru odbrane presuđeno.

Primetio je, kaže, da je Stefanović koga su donedavno kritikovali postao zvezda opozicije i njihovih medija.

Predsednik je ponovio da je Stefanović uradio mnogo dobrih stvari i neće, kazao je, da presuđuje za ono što je njemu lično urađeno.

- Neću da zaboravljam šta je dobro urađeno. Da li postoji ljutnja kod nekih ljudi, postoji ali verujem da čovek može da prizna grešku i da učini nešto bolje. Na njemu je - rekao je Vučić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024