FOTO - HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Albanske stjuardese se vakcinisale u Beogradu

Novosti online

27. 03. 2021. u 18:35

FOTOGRAFIJE albanskih stjuardesa u crvenim uniformama, sa crvenim zaštitnim maskama … napravljene na Novom Beogradu ispred punkta za vakcinaciju, uz reči zahvalnosti, mogle su se videti i na društvenim mrežama.

ФОТО - ХИТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖAМА: Албанске стјуардесе се вакцинисале у Београду

Foto: Printskrin Instagram

Pored njih, mogućnost da se vakcinišu tokom vikenda u Brogradu ili Nišu ima više hiljada privrednika i njihovih zaposlenih iz BiH, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije kao i sa Kosova i Metohije.

Vakcinacija se odvija pod okriljem Privredne komore Srbije, a predsednik PKS Marko Čadež je najavljujući dolazak tih ljudi i njihovu vakcinaciju rekao – “Mi smo jedan region, naše ekonomije su tesno povezane i samo zajedno možemo da pobedimo ovu pošast”.

Čadež je rekao da se za vakcinaciju prijavilo 7.500 privrednika iz regiona zapadnog Balkana i da ćemo kad se ona obavi biti za “7.500 puta jači”.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da se privrednici iz BiH i Albanije vakcinišu u BelExpo centru, iz Crne Gore na Beogradskom sajmu, a oni iz Severne Makedonije u Nišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima