PET KORAKA PROTIV KORONE: Dr Danica Grujičić željno iščekuje “Torlakovu” vakcinu i poručuje ljudima da se strpe - evo i koliko

Novosti online

14. 02. 2021. u 19:38

DIREKTOR Instituta za onkologiju i radiologiju, Danica Grujičić, izjavila je da je sada uverena da je virus korona veštački napravljen.

ПЕТ КОРАКА ПРОТИВ КОРОНЕ: Др Даница Грујичић жељно ишчекује “Торлакову” вакцину и поручује људима да се стрпе - ево и колико

Foto: Printskrin

Međutim, to što je virus veštački, ne znači da ne postoji, smatra dr Grujičić. Ona je navela i pet saveta za borbu protiv korone.

- Maske, kupanje, pranje kose, higijena ruku, izbegavanje okupljanja. Molim, još mesec ili dva ljude da se strpe - izjavila je dr Grujičić na TV Prva.

Govoreći o korona žurci koja je sinoć razbijena u Beogradu, ona kaže da se prisutne na žurci treba da bude sramota.

- Treba da ih bude sramota, ne poštuju žrtve korone. Na neki način, pokazali su i da ne poštuju lekare. Sigurno je bar jedan bio zaražen. To je ta sebičnost - rekla je Danica Grujičić.

ŽELJNO IŠČEKIVANJE TORLAKOVE VAKCINE: KOLEGE ZNAJU SVOJ POSAO

Doktorka Danica Grujičić ponovila je za “Jutro“ da bi volela da bude prva koja će primiti vakcinu koju će proizvesti Institut “Torlak“, kao i da veruje u nauku i srpske lekare i naučnike.

Navela je da je lepa vest što su naši stručnjaci otišli u Rusiju, kao i da su tamošnji naučnici došli u Srbiju kako bi ustanovili koji deo proizvodnje može da sprovede Torlak.

- To je reinkarnacija Torlaka, biti vakcinalno suverena država je vrlo važno - rekla je dr Grujičić za TV Prva.

Ona je dodala da oporavkom „Torlaka“ prestaju besmislene diskusije o vakcinisanju.

- Ja bih jako volela da prva primim vakcinu iz „Torlaka“, podržavam moje kolege koji odlično znaju svoj posao - navodi ona ali naglašava da država mora da uloži dovoljno sredstava u ovu instituciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)