SUPRUGA NESTALOG KUVARA ZA "NOVOSTI": Telo pronađeno u Beču, Željka u šoku nakon strašne vesti

LJ. P.

24. 12. 2020. u 12:06

U TOLIKOM sam šoku da ne znam šta da kažem i mislim. Na portalima sam jutros videla objavu da je u Dunavu kod Linca pronađeno telo muškarca. Zasada nemam nikakvih informacija, ali se nadam da ću u toku dana saznati nešto više.

СУПРУГА НЕСТАЛОГ КУВАРА ЗА НОВОСТИ: Тело пронађено у Бечу, Жељка у шоку након страшне вести

Foto: Fejsbuk

Ovo je danas za „Novosti“ rekla Željka Vlaović, supruga Milorada Vlaovića (39) kuvara iz Novog Sada za kojim se traga nešto više od mesec dana, a povodom vesti iz austrijskih medija, da se sumnja da bi muškarac pronađen u Dunavu mogao da bude Milorad.

Po pisanju austrijskih medija, obdukcija tela muškarca još nije urađena, ali u tamošnjoj policiji sumnjaju da je reč o Vlaoviću, jer je na ruci navodno uočen isti sat kao onaj koji nosi nestali kuvar iz Novog Sada.

Vlaović je, podsećamo, nestao u Lincu u Austriji 21. novembra, nakon što je poslednji put viđen na brodu „Primadona“ na kom je zaposlen kao kuvar, a sa kolegama je toga dana obeležavao slavu Aranđelovdan.

On je tada za par dana trebalo da se vrati u Srbiju kako bi malo vremena proveo sa suprugom i četvoro dece, međutim, izgubio mu se svaki trag i otad za njim kreće potraga u Austriji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)