KUPOVINA HIBRIDNIH AUTOMOBILA U EVROPI SVE VEĆA! U Srbiji postoji samo jedan model i može da se dobije BESPLATNO!

Novosti online

22. 12. 2020. u 12:00

VOZILA na benzin poslednjih godina sve više postaju opterećenje i obaveza, umesto korisnog prevoza. Stalni skokovi cene benzina i nestabilna situacija u zemljama proizvođačima nafte čine da automobili doslovno "gutaju" novčana sredstva. Da ne govorimo o izrazito lošem uticaju na planetu Zemlju, što shvata sve veći broj ljudi.

КУПОВИНА ХИБРИДНИХ АУТОМОБИЛА У ЕВРОПИ СВЕ ВЕЋА! У Србији постоји само један модел и може да се добије БЕСПЛАТНО!

Foto: Printscreen

Upravo to je razlog velike popularnosti koju poslednjih godina uživaju hibridna vozila.

Mnogo bolje performanse, doprinos očuvanju planete, kao i velike uštede na gorivu uz  niske operativne troškove su glavni razlog popularnosti hibrida.

U Evropi se trenutno prodaje oko 130 modela električnih vozila, a procene su da će sledeće godine čak svaki sedmi prodati automobil biti na baterije.

O tome najbolje svedoče brojke, i ako uporedimo tržište automobila u septembru 2020. sa septembrom prethodne godine, možemo videti da potražnja za automobilima na benzin i dizel pokazuje izrazit pad, dok je potražnja električnih vozila povećana za 139% na 327.800 jedinica.

Jedan od novih modela na našem tržištu je i prvi hibridni model "Fiat 500". Svesni smo da električna vozila i hibridi u svakom smislu predstavljaju korak u budućnost, ali se postavlja pitanje kako doći do njih.

Kako do hibridnih automobila u Srbiji?

Ako želite da krenete u trku sa novonm tehnologijom i priključite se delu ljudi koji su sa običnih prešli na hibridne automobile postoje tri načina, a to je da kupite polovan HYBRID automobil, kupite nov HYBRID automobil ili jednostavno učestvujete u prazničnoj kupovini i osvojite jedan od njih.

Nagradna igra u kojoj treba da učestvujete ukoliko želite automobil nosi naziv "Čista desetka" i traje od 30. novembra 2020. do 6. januara 2021.

Kako da učestvuješ u nagradnoj igri?

Potrebno je da u bilo kojoj IDEA prodavnici, Roda marketu ili Mercator hipermarketu obaviš kupovinu veću od 2.000 dinara, i da na računu imaš najmanje tri proizvoda sa oznakom „Vredno je zajedno".

Tada ćeš dobiti kupon koji je potrebno da popuniš i ubaciš u kutiju. Što više kupona popuniš, veće su šanse da 13. januara 2021. budeš jedan od 10 dobitnika FIAT 500 HYBIRD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!