TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pacijent iz Subotice koji je nestao iz kovid bolnice pronađen mrtav

J.L.

11. 12. 2020. u 15:10

MIHALj Harangozo, koji je nestao u sredu iz Opšte bolnice u Subotici, pronađen je danas bez znakova života. Njegovo telo pronađeno je u bolničkom krugu, u blizini Odeljenja psihijatrije, koje je inače pretvoreno u kovid jedinicu.

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пацијент из Суботице који је нестао из ковид болнице пронађен мртав

Foto: Novosti arhiva

Kako tri dana nije primao insulinsku terapiju, niti je jeo i pio, obistinile su se crne slutnje njegove ćerke Ivanke Nikolić da je nestao u krugu bolnice.

Mihalj je u nedelju najpre nestao iz svog doma, a posle potrage prijatelj ga je pronašao svog izgrebanog u nekom žbunju.

-Zvala sam Hitnu pomoć i oni su ga odveli u bolnicu. Tamo su mu uradili test na koronu i konstatovali su da je pozitivan, pa su ga zadržali u Kovid 2 delu – rekla nam je danas Ivanka. – Odatle je i nestao. On jedva hoda i jako je debeo, sada već verovatno izgleda kao beskućnik jer je izgreban i izmučen. Jako smo zabrinuti, dijabetičar je  i mora tri puta na dan da prima insulin a on od srede nije ni jeo ni pio. Mora da je negde u krugu bolnice, nemoguće da je tek tako mogao da izađe.                       

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas