PISMO DIREKTORA KRALJEVAČKE BOLNICE: Paniću, imamo previše izazova da bismo slušali tvoje navijanje da korona pobedi

Novosti online

29. 11. 2020. u 12:30

V.D. direktor Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu, dr Zoran Mrvić uputio je otvoreno pismo doktoru Radetu Paniću povodom njegovih izjava. Pismo prenosimo u celosti:

ПИСМО ДИРЕКТОРА КРАЉЕВАЧКЕ БОЛНИЦЕ: Панићу, имамо превише изазова да бисмо слушали твоје навијање да корона победи

Foto: G.Š.

- Kolega Rade Panić je dobar deo borbe svojih kolega sa koronom proveo u svojevesnoj hibernaciji. Da je tu među nama mogli smo da saznamo gledajući ga na raznim televizijama gde je svoju poduže sticanu diplomu podredio političkim interesima.

- Dok su njegove kolege nesebično pohitale u Novi Pazar da pomognu, ostavljajući svoje porodice u Kraljevu, njegov pravac je bio TV studio u Beogradu odakle je "bolje" od svih znao sta se dešava na terenu. Rešen da bespogovorno bude na usluzi tuđim političkim idealima, prihvatio je novu direktivu da se uključi u kovid režim i bude neko ko ce se "proslaviti" ulogom insajdera. Laži i, još jednom laži, koje poslednjih dana iznosi tužnije su i poražavajuće za njega i njegove patrone od onih patetičnih suza kojima je pokušao lažno da predstavi situaciju i ZC Studenica. Možda su mu suze izazvale činjenica da je ova ustanova danas bolje opremljena nego ikada pre. Da imamo svega dovoljno - i aparata i lekova i materijala i opreme...

- Čovek koji ima više sati u TV studijima nego u crvenoj zoni se drznuo da komentariše i iznosi lažne informacije o radu svojih kolega i o situaciji u ustanovi. Nikada se nije našao na prijemu da bi znao kako se radi trijaža, kako se obavljaju dogovori i vrše procene za hospitalizaciju ili transport.

- Rade Paniću, imamo i previše izazova i briga u borbi za svakog našeg sugrađanina i žitelja regiona da bi slušali tvoja navijanja da korona pobedi. Legitimno je da budes na strani gostujućih navijača, ali za njih postoji poseban sektor, prezren od ostalih -napisao je na kraju dr Mrvić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EKOLOGIJA JE ŽENSKOG RODA: Žene kao važni nosioci promena u zaštiti životne sredine