POTPISAN PROTOKOL: Saradnja Srbije i Severne Makedonije (FOTO)

Novosti online

23. 10. 2020. u 15:57

DIREKTORKA Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Jasmina Milošević, potpisala je Protokol o saradnji sa predsednicom Republičkog saveta za bezbednost saobraćaja na putevima Republike Severne Makedonije, magistarkom Gordanom Kožuvarovskom.

ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ: Сарадња Србије и Северне Македоније (ФОТО)

Foto: Agencija za bezbednost saobraćaja

Protokol predviđa međusobnu saradnju dve institucije u prevenciji saobraćajnih nezgoda i zajedničko održavanje kampanja.

Potpisivanju Protokola prisustvovali su i sekretar Republičkog saveta za bezbednost saobraćaja na putevima Republike Severne Makedonije, Vladimir Lazarov, predsednica radne grupe za međunarodnu saradnju i savetnica direktorke ABS, Lidija Stanojević i pomoćnica direktorke i načelnica sektora za prevenciju ABS, Svetlana Miljuš.

Predstavnici Republičkog saveta za bezbednost saobraćaja na putevima Republike Severne Makedonije obišli su sva odeljenja koja se bave prevencijom i licenciranim kadrovima u Agenciji za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, jer su želeli na licu mesta da steknu uvid kako ABS funkcioniše i radi.

Takođe, dogovoreno je da se, ukoliko situacija sa korona virusom bude dozvolila, do kraja godine organizuje zajednička kampanja kako bi se apelovalo na učesnike u saobraćaju da obrate posebnu pažnju tokom zimskih uslova vožnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega