BILI SMO NA ZLATIBORU, ZBOG KRVARENjA U MOZGU PAO JE NIZ STEPENICE: Ispovest supruge generala Ojdanića

Novosti online

06. 09. 2020. u 21:33

БИЛИ СМО НА ЗЛАТИБОРУ, ЗБОГ КРВАРЕЊА У МОЗГУ ПАО ЈЕ НИЗ СТЕПЕНИЦЕ:  Исповест супруге генерала Ојданића

Foto: Novosti arhiva

General armije u penziji Dragoljub Ojdanić izgubio je najvažniju bitku. Preminuo je danas u 80. godini na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu posle 11 dana borbe.

Generalova supruga Ljubina Ojdanić skrhana je bolom, ali je smogla snage da objasni kako se njen suprug borio od 26. avgusta.

- Bili smo na Zlatiboru, a on je, zbog infarkta u mozgu kako su mi objasnili lekari, pao niz stepenice na betonski podest - rekla je Ljubina Ojdanić za Kurir.rs.

Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu u Užicu, a nedugo zatim je transportovan na VMA u Beograd.

- Na VMA je operisan. Operacija je dugo trajala, posle čega su lekari bili srećni, verujući da je bila uspešna. Na žalost, krvarenje u mozgu se nastavilo. Borio se do danas u 15.40 -  sa tugom u srcu i glasu Ljubina je završila priču.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Prellee

06.09.2020. 22:05

Pokoj dusi ovom velikom patrioti i junaku.Borio se za Srbiju,za svoj narod u najtezem vremenu, na bojnom polju, protiv svjetskih greedy man, koji su nas napali bez razloga, njih nismo ugrozavali a oni nam otimali Kosovo, rusili mostove, rafinerije, fabrike, ubijali nevine...Hvala ti mnogo, veliki covjece, hvala ti vojnicino! Laka ti crna zemlja, i pokoj vjecni.

Dragana

07.09.2020. 14:05

Dragoljuba,Ratka,Miloša (Obilića) lava,srpstvo vam kliče :slava i hvala;Banović Strahinju,kraljević Marka, sve nas je srpska rodila majka.

Mr Radomir Scepanovic

07.09.2020. 15:16

Генерале, срспки јуначе! Вечна ти слава! Ваше умеће ће се проучавати на војним академијама у свету и историја ће Вас памтити! Оно што сте урадили ви војници, данас политичари прелазе преко тога (модеран политчки израз ресетују)! Ја Вас никада нећу заборавити! ХВАЛА за све што сте урадили за Србију!