Iz agencije Wayout poslata poruka turistima u Srbiji

Promo

27. 07. 2020. u 18:00

TURISTIČKA agencija Wayout saopštila poslala je poruku svim putnicima i zahvalila se pomoći Vladi Srbije za vreme pandemije.

Из агенције Wаyоут послата порука туристима у Србији

Foto:

"Pre svega, ovim putem se zahvaljujemo Vladi Republike Srbije na pomoći za vreme pandemije, a takođe i Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija na podršci i razumevanju u ovim teškim trenucima za turizam.

Poruka našim dragim putnicima i kolegama je da nakon temeljnog posmatranja situacije na destinaciji, i nakon što smo ispratili prve letove koji su odleteli u Hurgadu, a pratićemo i naredne letove, naša ekipa na terenu je bila u inspekciji hotela, proveravali smo higijenu u sobama, restoranima i plažama, u dogovoru sa našim ino-partnerima i hotelima, ovim putem sa svima vama delimo lepe vesti i obaveštavamo ih da od 30. jula mogu očekivati neodoljivu ponudu za Hurgadu za ostatak leta i jesen 2020. godine.

Foto: Promo

Najveću zahvalnost dugujemo svim Wayout putnicima koji su sa nama već 15 godina i koji su imali strpljenja i razumevanja, uvereni smo da će biti zadovoljni onime što smo spremili za njih.

Još jednom vas sve pozivamo da budemo odgovorni i da danas nosimo masku, kako bismo sutra nosili kupaći - navodi se u saopštenju agencije Wayout.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024