NASTAVNIK UDARIO DEČAKA: Incident u Pećincima, dete dobilo povredu glave

Tanjug

23. 11. 2021. u 16:25

U OSNOVNOJ školi "Slobodan Bajić Paja" u Pećincima dogodio se incident kada je nastavnik udario učenika, koji je zadobio povrede u predelu glave, preneo je RTS, pozivajući se na saznanja TV Srem.

НАСТАВНИК УДАРИО ДЕЧАКА: Инцидент у Пећинцима, дете добило повреду главе

Foto: Depositphotos

Kako se navodi, dete je zdravstveno zbrinuto, a protiv nastavnika je pokrenut disciplinski postupak i on je suspendovan s posla.


Prema saznanjima TV Srem incident se dogodio u prostorijama stručne službe, gde je nastavnik fizičkog vaspitanja udario 13-godišnjeg dečaka koji je nakon toga pao, glavom udario o ćošak ormara, nakon čega je zadobio povrede u predelu glave.

Direktorka škole Milijana Srdić potvrdila je da se desio incident sa elementima nasilja tokom koga je učenik predmetne nastave zadobio posekotinu na čelu od strane nastavnika fizičkog vaspitanja, prenosi RTS.

Ona je naglasila da je škola preduzela sve zakonom previđene mere.

Kako se navodi, nastavnik fizičkog u školi radi manje od jedne decenije, a roditelji dečaka nisu želeli da se oglašavaju.

O svemu je obaveštena policija.

BONUS VIDEO: Dokumentarni film o deda Đorđu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima