KAKO JE MRKA GOVORIO O RAZVODU: Nikada se nije zvanično razišao sa suprugom Dašom, bio u srećnoj vezi sa Anom Bekutom

Novosti online

27. 11. 2021. u 21:40

MILUTIN Mrkonjić koji je preminuo danas u 80-toj godini života od 2012. godine je bio u vezi sa pevačicom Aom Bekutom. Njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih parova, uprkos tome što je Mrka bio u zakonitom braku sa pravnicom Draganom Mrkonjić, Dašom.

КАКО ЈЕ МРКА ГОВОРИО О РАЗВОДУ: Никада се није званично разишао са супругом Дашом, био у срећној вези са Аном Бекутом

Foto: Tanjug/Dušan Mitić

Mrkonjić i Bekuta su od 2012. živeli u Aninom stanu na Vračaru koji su zajedno proširili i renovirali, a 2016. godine su se preselili u penthaus.

Par nije krio sreću i javno su govorili o svojoj vezi i skladu u kom žive. Poznato je i da je Mrka konobarima u skupštinskom bifeu poklanjao karte za koncert Ane Bekute i da je svoju dragu pratio na turnejama.

Uprkos medijskim spekulacijama o razvodu, Mrka zapravo nikada nije imao nameru da okonča svoj brak sa Dašom sa kojom je ostao u dobrim odnosima, pa su često viđani zajedno u javnosti.

Kako je Ana govorila, njima nije padalo na pamet da se venčaju i nije joj smetalo to što se bivši supružnici viđaju.

-To je njegova divna osobina i apsolutno mi ne smeta što ima lep odnos sa njom. Zar ne treba izvući iz toga pouku? Da se on i ja, ne daj Bože rastavimo, on bi tako brinuo i o meni – rekla je Ana.

Jednom prilikom su Mrkonjića pitali da li ima nameru da se razvede, na šta je on jasno odgovorio da je to budalaština.

- Da vam kažem nešto, to oko razvoda su obične budalaštine i cela priča je jedna budalaština jer se ja ne razvodim – bio je kratak Mrkonjić.

Biografija Milutina Mrkonjića

Milutin Mrkonjić je rođen u Beogradu, 23. maja 1942. godine, a diplomirao je 1971. godine na Građevinskom fakultetu u Beogradu.

Po završetku fakulteta radio je u Birou za studije i projektovanje železnica, a od 1974. godine bio je rukovodilac Sektora za projektovanje. Godine 1977. zaposlio se u Centru za istraživanje i projektovanje, a njegovim spajanjem sa Saobraćajnim institutom postaje njegov direktor.

Učestvovao je u brojnim projektima u Alžiru, Venecueli, Iraku, Kuvajtu, Kini, Gabonu, Libiji.

Bio je rukovodilac obnove Srbije ispred Vlade Srbije posle NATO bombardovanja 1999. godine.

Takođe je bio potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije od 8. maja 2007. godine. Nakon što je predsednik Skupštine Tomislav Nikolić podneo ostavku, Mrkonjić je preuzeo predsedavanje sednicama Skupštine kao najstariji od potpredsednika, do izbora novog predsednika Olivera Dulića 23. maja 2007. Pred Mrkonjićem je Vlada Republike Srbije položila zakletvu 15. maja 2007. godine.

Na izborima za predsednika Srbije, januara 2008. godine, bio je kandidat SPS-a i osvojio je oko 6% glasova.

U Vladi koja je formirana nakon izbora u maju 2012. godine, Milutin Mrkonjić je obavljao funkciju ministra saobraćaja do rekonstrukcije koja je završena 2. septembra 2013. godine. Na tom mestu ga je zamenio stranački kolega Aleksandar Antić.

Bivša supruga Milutina Mrke Mrkonjića je Dragana Daša Mrkonjić, koja je godinama radila kao advokat, a kasnije i kao sudija. Njih dvoje su bili u braku više od 30 godina.

Od 2012. godine je bio u srećnoj vezi sa poznatom pevačicom Anom Bekutom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere