DANIJELA JE POSLE OVOG SLUČAJA NAPREDOVALA: Branislav Lečić o optužbama koleginice - "Majka mi je nametnula da poštujem žene"

Novosti online

13. 11. 2021. u 09:42

GLUMAC Branislav Lečić govorio je i Jutarnjem programu o optužbama koleginice Danijele Štajnfeld o silovanju.

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ПОСЛЕ ОВОГ СЛУЧАЈА НАПРЕДОВАЛА: Бранислав Лечић о оптужбама колегинице - Мајка ми је наметнула да поштујем жене

Foto: Z. Jovanović/V. Danilov

- Dobro je videti da je Danijela napredovala posle ovog slučaja, jer kako se na američkom, poreskom sajtu vidi procena vrednosti, ispostavlja se da je ove godine skočila, najbogatija je glumica iz Srbije, to mogu ljudi da provere, pa onda shvatimo do koje mere je ovaj biznis uspešan - rekao je Lečić.

On kaže da je najteže bilo njegovoj deci, zato što je bio unapred osuđen, i da je ceo njegov rad doveden u pitanje.

- Ja sam monstrum, silovatelj... Mrzim podlost, laži i agresivnu glupost i činjenicu da čoveka što radi dobro ceo život - optužite u sekundi da čini zlo. Ceo moj život mrzim siledžije, posebno koji napadaju žene. Ja sam svojim odnosom prema ženama dokazao da sam poštovalac žena, ja volim žene. Ja sam normalan, zdrav čovek. Nemam ambicije prema drugom polu, žene su meni inspiracija. Moji su se razveli kada sam imao 16 godina, ona je pokušala da zameni oca. Majka mi je nametnula da budem poštovalac žena, moralni kodeks, da ih zaštitim na ulici - rekao je Lečić, pa dodao:

- Moji advokati ostali su šokirani, preko 500 stranica izveštaja je bilo, jasno piše da tužilac nije uzeo iskaze raznih ljudi, već isključivo iskaze Danijele Štajnfeld, a ne koje sam ja dao ili neko treći. Zastupnik Danijele žalio se, ali ona je odbijena. Kada je prijavila ime, tužba je usvojena, a on ju je potvrdio apelacionom sudu i time je završena priča. Nisu rekli posle ovoga da tu nema dovoljno dokaza, nego su utvrdili da se slučaj nije desio dokazima. Ona mene nije optužila da sam je nekad i negde silovao, već tačan datum, 7. maj, videlo se da je policija prikupljala dokaze, bio sam na predstavi "Nije smrt biciklo" gde sam igrao sa Slobom Mićalović, Vojom Brajovićem... Odjednom svi koji su vodili kampanju protiv mene lažu. Jedino su radnici u pravu koji su bili na sceni i štite istinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja