OGROMNE GUŽVE NA GRANICI: Putnička vozila čekaju na Horgošu, Kelebiji i Šidu 5 sati

Tanjug

28. 09. 2021. u 20:37

PET sati čekaju putnička vozila čekaju na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Šid, informacija je Uprave granične Policije.

ОГРОМНЕ ГУЖВЕ НА ГРАНИЦИ: Путничка возила чекају на Хоргошу, Келебији и Шиду 5 сати

Foto: Printscreen/AMSS

Ma Batrovcima putnička vozila čekaju tri sata, a na prelazima Bezdan i Bogojevo po dva.

Automoto savez Srbije u izveštaju o stanju na putevima navodi da je večeras saobraćaj umerenog intenziteta i odvija se po uglavnom mokrim kolovozima.

Više opreznosti biće potrebno na deonicama koje prolaze kroz stenkse useke i klisure zbog mogućih odron, kao i na mestima gde se izvode radovi, upozorava AMSS.

Tako se do 1. novemnbra u periodu od 7 do 15 časova izvode radovi na redovnom održavanju deonice Lončanik - Obrenovac (Valjevski put), pa se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforskom signalizacijom. Do 4. oktobra u periodu od 07.00 do 17.00 časova izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza asfaltom kroz grad Knjaževac (Provalija). U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, uključujući i mahače.

Do 2. oktobra u periodu od 7 do 15 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju na deonici Zrenjanin- Sutjeska. U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforskom signalizacijom. Do 26. oktobra dvokratno u periodu od 8 - 11 i od 14 - do 17 časova doći do obustave saobraćaja zbog asfaltiranja kolovoza na putu između Pirota i mesta Kitka. U terminima potpune obustave saobraćaja vozilima hitne pomoći i vozilima Sektora za vanredne intervencije biće omogućen prolaz.

Produžava se obustava saobraćaja do 8. oktobra na deonici Gola Glava - Joševa i to zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Ub. Alternativni putni pravac za teretni saobraćaj je preko Valjeva i Carića, dok je za putnička vozila alternativni putni pravac preko Družetića.

Do 1. novembra biće izmenjen režim saobraćaja na deonici petlja Vodanj - petlja Kolari, u zoni petlje Kolari, a za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje prema Beogradu. Ujedno će na levoj kolovoznoj traci auto-puta, u smeru Niš - Beograd za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda